UMUT OTO’YA BOSNA FRENİ 8-1
Günün ilk karşılaşmasında Deniz Fren Bosna Pırıldar Market ile Umut oto karşı karşıya geldi. Nihat Menteş’in yönettiği karşılaşmada Deniz Fren Bosna Pırıldar Market farklı bir galibiyet aldı. Maça hızlı başlayan Deniz Fren Bosna Pırıldar Market ilk yarıyı3-1’lık skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da iyi bir oyun oynayan ve farka gitmeyi bilen Deniz Fren Bosna Pırıldar Market mücadeleyi 8-1’lik skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

MASAL İNŞAAT SON DAKİKADA 3-2
Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının 4ncü akşamının en çekişmeli mücadelesinde Masal İnşaat ile Ferkas Mühendislik karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı 3-2’lik skorla Masal İnşaat kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Masla İnşaat 2.yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 49.dakiakda beraberlik golünü bulan Ferkas Mühendislik 50.dakikada Ceyhun’un golüne engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı. Mücadeleyi kazanan Masal İnşaat önemli bir 3 puan aldı.

MAVİ YAPI ÇOK FARKLI 9-1
Gecenin farklı biten bir diğer mücadelesinde Mavi Yapı ile Ertaş Harita karşılaştı. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun oynayan Mavi Yapı 3 puanı farklı kazanarak aldı. İlk devreyi 5-0 önde kapatan Mavi Yapı ikinci yarıda da bulduğu 4 golle farka gitti. Rahat bir galibiyet alan Mavi Yapı mücadele sonunda tribünlerden alkış aldı. 

TÜRK YAPI FARK ATTI 11-1
Gecenin çekişmesiz maçında Türk Yapı&Kaya Ahşap ile Akçamlar Oto karşı karşıya geldi. Türk Yapı&Kaya Ahşap maça hızlı bir giriş yaptı ve maç boyunca bu hızlı ve akıcı oyununu sürdürdü. Mücadele boyunca rakibi karşısında zorlanmayan Türk Yapı&Kaya Ahşap rahat bir galibiyet aldı. Maça 11-1’lik skorla kazanan mavi beyazlılar turnuvaya 3 puanla başladı.

AKIN KOÇ GALİP BAŞLADI 5-3
Gecenin son maçında Akın Koç Un Fabrikası ile Uzman Kimya karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede Akın Koç Un Fabrikası Uzman Kimya karşısında daha derli toplu bir görüntü sergiledi. Mücadeleyi 5-3’lük skorla kazanan Akın Koç Un Fabrikası Olgunlar turnuvasına 3 puanla başladı. Geç saat olmasına rağmen tribünleri dolduran futbolseverler iki takımın mücadelesinden de memnun kaldı.

Editör: Haber Merkezi