Gazi Metal 31.Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası 31.akşam maçlarında Tecrübeli Olgunlar kategorisindeki 2 maç tamamlandı. Son 3 maç oynanmadı. Tatil edilen 3 maç ise dün akşam oynandı

[[f:YeniSakarya54/videos/2291822624403499]]

BOSNA İLK YARI FİNALİST
Ticaret Lisesi bahçesindeki halı sahasında Çarşamba akşamı oynanan ilk maçta, Deniz Fren Bosna Pırıldar Market ile Gün İnşaat karşı karşıya geldi. Kafa kafaya giden maçı Erdoğan’ın attığı 3 gol ile Suat Onar’ın takımı kazandı ve liderliğini sürdürdü. Ayrıca bu galibiyetle maç fazlasıyla liderliğe yükselmesine rağmen, Yarı Finale çıkmayı da garantilemiş oldu.

SAHA GÖLE DÖNDÜ
İkinci maç ise Remax Hür ile Yıldız Yemek arasında oynanacaktı. birden bastıran aşırı yağmur sahayı gölet haline getirdi ama buna rağmen hakemin ve her iki takımın büyük fedakarlığı ile ilk yarı 8-0 Remax Hür takımının üstünlüğüyle tamamlandı. Yağmur daha da yoğun yağınca hakem maçı tatil etti. Ardından 3 ve 4.maçlar da takımların isteğiyle tatil edildi ve düne kaydırılarak tamamlandı.

Hakem: Gökhan Kahyacık***

Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market: Ferruh***, Aydın*, Rıfat**, Enver**, Hayri*, Arif***, Cevat***, Erdoğan****, Recep***

Antrenör: Suat Onar

Gün İnşaat: Ender***, Ali**, Vahit**, Fuat**, Naim**, Özcan**, Nail**, Cengiz**, Yusuf**

Antrenör: Hakan Kerem Ergünoğlu

Goller: Dk.3-12-34 Erdoğan, Dk.7 Rıfat, Dk.15 Enver, Dk.47 Arif (Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market), Dk.13-19 Nail, Dk.23 Özcan, Dk.25 Ali, Dk.25+1 Cengiz (Gün İnşaat)

Editör: Haber Merkezi