Olgunlar Turnuvası’nda 5inci günün ilk müsabakasında Sakarya Doğal Taş Dünyası ile Topçuoğlu Koltuk karşı karşıya geldi. Toğçuoğlu Koltuk müsabakayı, dk.4’te Musa Avcı’nın, dk.43 ve 43’de İsmail Topçuoğlu’nun, dk.46 ve 51’de Yusuf Öden’in ve dk.51’de Mehmet Özcan’ın attığı gollerle 6-2 kazandı. Sakarya Doğal Taş Dünyası’nın 2 golü ise dk. 4 ve 37’de Şaban Çalışkan’dan geldi.

URGANCIOĞLU İLE ABATAY YENİŞEMEDİ

Günün ikinci maçında Urgancıoğlu Pamukova ile Kocaali Abatay Yapı karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta iki takım da 4’er gol buldu ve müsabaka berabere sona erdi. Urgancıoğlu Pamukova’nın gollerini; Dk.1’de Samet Köse, dk.14’de Tahsin Öz, dk.40’ta İdris Var ve dk.46’da Fahri Budak atarken, Kocaali Abatay Yapı’nın gollerini; Dk.8-45’de Murat Şahin, dk.21’de Aytaç Lütfü Ayhan ve dk.42’de Barış Turgut kaydetti.

TÜRK YAPI’DAN 6 GOL

Olgunlar Turnuvası’nda heyecan günün üçüncü karşılaşması ile devam etti. Günün üçün karşılaşmasında Türk Yapı&bardakpazari.com ile EGAS Mühendislik kozlarını paylaştı. Türk Yapı&bardakpazari.com karşılaşmayı, Dk.7-19’da Mesut Yılmaz’ın, dk.10-39’da Volkan Yava’nın ve dk.15-46’da Volkan Bakan’ın attığı gollere birlikte 6-2 kazandı. EGAS Mühendislik’in gollerini ise dk.13’te Erkan Durgut ve dk.19’da Ersin Türker kaydetti.

KILIÇOĞLU OTOMOTİV GERİDEN GELİP KAZANDI

Günün son müsabakasında Sakarya F.K. Turab Makine ile Kılıçoğlu Otomotiv karşı karşıya geldi. Kılıçoğlu Otomotiv, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı; Dk.22 Hayati Bekar’ın, dk.27 Hüda Cemil Kılıç’ın ve dk.30’da Yılmaz Arslan’ın golleriyle 3-2 kazandı. Karşılaşmaya önde başlayıp mağlup olan Sakarya F.K. Turab Makine’nin golleri ise dakika 16 ve 47’de Aydın Özmert’ten geldi.  Bu maçın ardından 5’nci gün karşılaşmaları sona erdi.

Editör: Haber Merkezi