GALİBİYETE RAHAT ERİŞ’Tİ! 1-5
Olgunlar Turnuvası’nın 3ncü akşamının ilk karşılaşmasında ENMA İnşaat ile Eriş F.K. karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça iyi başlayan Eriş F.K ilk 20 dakikada skoru 3-0’a getirdi. Fatih’in golü ile farkı 2’ye düşüren ENMA İnşaat ikinci yarıya umutlu başladı. Az pozisyonun olduğu ve az golün çıktığı ikinci yarıda Eriş F.K. rakibinin yaklaşmasına izin vermedi. Selman ile 2 gol daha bulan Eriş F.K. durumu 5-1’e getirdi. Karşılaşmayı aynı skorla kazanan ERİŞ F.K. ilk maçında ilk 3 puanını aldı. 4 gol atan Selman ise takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

TOPÇUOĞLU 3 PUANLA BAŞLADI
Günün ikinci maçında Topçuoğlu Koltuk ile Teknik Damper karşı karşıya geldi. 7 golün atıldığı mücadelede maça iyi başlayan Topçuoğlu Koltuk mücadeleyi 5-2’lik skorla kazanmasını bildi. Maçın ilk 20 dakikasında 3 gol bulan Topçuoğlu Koltuk rakibi karşısında ilk yarı zorlanmadı. Teknik Damper ilk yarının sonunda ve ikinci ayrının başında bulduğu gollerle skoru bir anda 3-2’ye getirdi ve maça yeniden heyecana geldi. Topçuoğlu’nun yıldızı İsmail Topçuoğlu maçın son bölümünde sahne aldı ve attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Maçı 4 golle tamamlayan İsmail Topçuoğlu’nun performansı da alkış aldı.

SAMASTI PLAKA YAZDI 5-4
Gecenin en keyifli en mücadeleci karşılaşmasında Akyazı Samastı inşaat ile Beyaz Köşk karşı karşıya geldi. Seyir zevki yüksek mücadelede Akyazı Samastı İnşaat maça iyi başladı ve Ayhan’ın golleriyle durumu 2-0’a getirdi. İki takımın da etkili oyunu ve karşılıklı gelen goller sonucunda ilk yarı 3-3 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında golle başlayan Akyazı temsilcisi Birol ile yeniden öne geçti. Ahmet ile eşitliği sağlayan Beyaz köşk durumu 4-4’e getirse de gecenin yıldız ismi Ayhan Muşmuloğlu bitime 2 dakika kala bulduğu golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. İki takımın mücadelesi tribünlerden alkış aldı.

DERMAN’DAN FUTBOL DERSİ 4-0
Gecenin bir diğer mücadelesinde Derman Süt Ürünleri ile Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü karşılaştı. Gecenin en az gol çıkan mücadelesinde Derman Süt Ürünleri Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 4-0’la geçti. Selahattin (2) ve Soner’in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Derman Süt Ürünleri’nde maçın kapanışını Şükrü Kara yaptı ve mücadele Derman Süt Ürünleri’nin 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

DÜELLODA KAZANAN YOK
3ncü akşamın son mücadelesinde Selçuk Borinli Mobilya ile Gündoğdu Elektrik&Ogün Bağlantı karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede takımalr geç açıldı. İlk 40 dakikada 2 gol çıkarken son 10 dakikaya tam 4 gol sığdı. Gündoğdu Elektrik&Ogün Bağlantı 50.dakikaya 3-1 önde girmesine rağmen 1 puana razı oldu. 50.dakiakda İrfan ile durumu 3-2 yapan Selçuk Borinli Mobilya 50+2 de Murat Balaban ile beraberliği sağladı ve 1 puanı son anda kurtardı. 

Editör: Haber Merkezi