8 KIRMIZI KART ÇIKTI
Karasuspor’dan 5 Serdivanspor’dan ise 3 oyuncunun kırmızı kart gördüğü mücadelede taraftarların birbirlerine girmesini ise emniyet güçleri önledi. Karşılaşmanın hakemleri gerginlik bitene kadar saha içinde bekledi ve 10 dakika sonra soyunma odasına gidebildi. Oyuncular arasında yaşanan kavga tribünlere de yansıdı. Karasu taraftarları ile Serdivanspor taraftarları sözlü münakaşaya girdi. Tarafların fiziksel karşılaşmalarını ise emniyet güçleri zorlukla önledi. Sporcuların kavgasından sonra ise maç sonunda 7 oyuncuya kırmızı kart çıktı. Maçın son dakikasında kırmızı kart gören Karasusporlu Ahmet’in yanı sıra Karasuspor’dan Nihat,  Ali Demir, Barış Ayhan ve Abdullah kırmızı kart gördü. Serdivanspor’da ise kaleci Semih, Mertcan ve Ömer Erdem çıkan olaylardan dolayı kırmızı kart ile cezalandırıldı.

HAKEME TAŞ ATILDI, MAÇ DURDU
Maça iyi başlayan taraf Serdivanspor oldu. Sarı siyahlılar 36.dakikada Caner’in kafa golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Emre’nin bireysel çabası ile eşitliği yakalayan Karasuspor oyuna yeninde dengeyi getirdi. İlk yarı böyle tamamlandı derken sahneye çıkan Enes Şimşek devrenin son dakikasında attığı muhteşem frikik golü ile takımını yeniden öne geçiren isim oldu. Devre Serdivanspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı 10 dakikalık gecikme ile başladı. Karşılaşmanın orta hakemi Enver Aydın’a  tribünlerden gelen yabancı madde nedeniyle Hakem Enver Aydın soyunma odasında bir süre buz tedavisi gördü. Geç başlayan ikinci yarıda oyunun mutlak hakimi Serdivanspor’du. 54.dakikada Enes Buruşoğlu ile farkı 2’ye çıkaran sarı siyahlılar 66.dakikada da Ali Burak ile durumu 4-1 yaptı. Karşılaşmanın skorunu ise 70.dakikda Karasuspor’dan Abdullah belirledi. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Abdullah mücadelenin skorunu belirledi. Serdivanspor sahanda 4-2’lik skorla galip ayrıldı.

Stat: Ekrem Karaberber
Hakemler: Enver Aydın** Erdinç Tufan** Mahmut Uncu**

Serdivanspor: Semih*** Hüseyin*** İsmail*** Caner*** Enes*** Erim*** Enes***(Ömer**) Özgür***(Mertcan**) Ali Burak***Emre*** Oğuz***(Onur**) Antrenör: Berk Yusuf Yıldız

Karasuspor: Ercan* Miraç** Ruhi* Ali* Barış**(Nihat*) Hacı** Tolga**(Ahmet?) Emre** Abdullah** Ünal*** Cenk***(Berkhan*) Antrenör: Serdar Ergelen

Goller: Dk.36 Caner, Dk.45 Enes Şimşek, Dk.54 Enes Buruşoğlu, Dk.66 Ali Burak(Serdivanspor) Dk.40 Emre, Dk 70 Abdullah (p) (Karasuspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+5 Ahmet,
Maç sonu: Nihat,  Ali Demir, Barış Ayhan,  Abdullah (Karasuspor)
Maç sonu: Semih Zafer, Mertcan, Ömer Erdem (Serdivanspor)

Editör: Haber Merkezi