GOLÜN ARDINDAN KAOS
Genç Olgunlar Çeyrek Final A Grubu maçında Kılıçoğlu Otomotiv ile Sakarya Efe Tur karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşmanın ilk yarısı 2-2’lik eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresi ise oldukça gergin başladı. İkili mücadelelerde sık sık sertlik dozunu arttıran oyuncular 35’nci dakikada Ersin Balcı’nın Efe Tur’u öne geçiren golünün ardından birbirine girdi.

KIRMIZILAR HAVADA UÇUŞTU
İki takım oyuncularını sakinleştirmek yine takım arkadaşlarına ve olgunlar görevlilerine kaldı. Tribünlerden de oyunculara laf atılmaya başlanınca oyuncularla tribünler arasında da gerilim yaşandı. Olayların ardından Kılıçoğlu Otomotiv’de Ömer Akdağ ve Güven Ancı, Sakarya Efe Tur’da ise Erman Hasekioğlu kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın son saniyelerinde Zeki ile beraberlik golünü bulan Kılıçoğlu Otomotiv 1 puanı koparmayı başardı. Bu golün arından da gerilen ortamda Efe Tur’dan Ferdi İyem kırmızı kart gördü ve iki takım da olaylı maçı 2’şer kırmızı kart ile tamamladı.

Kılıçoğlu Otomotiv: 3-Sakarya Efe Tur: 3

Hakem: Murat Baş**

Kılıçoğlu Otomotiv: Mustafa ** Talip ** Ömer ** Ceyhin Erdem ** Ömer * (K.Kart), Zeki *** Hakan ** Ceyhun**

Antrenör: Aydın Alkan

Sakarya Efe Tur: Uğur ** Ufuk Korhan**Ersin** Ferd* (K.Kart), Faruk * Soner * Emrah * Gökhan *** Aycan **

Antrenör: Emin Dindaroğlu

Goller: Dk.6-50+5 Zeki Dk.8 Ömer (Kılıçoğlu Otomotiv), Dk.13-18 Gökhan, Dk.35 Ersin (Sakarya Efe Tur)

Sarı Kartlar: Dk.35 Ceyhun Sarı (Kılıçoğlu Otomotiv), Dk.50+6 Uğur Beler (Sakarya Efe Tur)

Kırmızı Kartlar: Dk.37 Ömer Akdağ, Dk.37 (Yedekte) Güven Avcı (Kılıçoğlu Otomotiv), Dk.37 (Yedekte) Erman Hasekioğlu, Dk.50+5 Ferdi İyem (Sakarya Efe Tur)

Editör: Haber Merkezi