YOĞUN KATILIM
Hendek Spor Salonu’nda yapılan programa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ablası Sebahat Arslan ile Gülsüm Özgen, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

BAŞARI EMEK VE SEVGİ İSTER
İrfan Püsküllü, her yıl geleneksel olarak düzenlenen İller arası Karate Turnuvası’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtip, başta Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan olmak üzere, tüm şehitleri rahmetle anıyoruz diyerek, sporculara başarılar diledi. Ekrem Yüce de, “ Böyle anlamlı bir günde aranızda olmaktan büyük memnuniyet duydum. Başarı emek ve sevgi ister. Hangi iş olursa olsun işinizi en iyi ve en doğru şekilde yapmanız gerekir. Sizler bu hayatta yaptıklarınızla inanıyorum ki gönüllere taht kuracaksınız. Allah başarılarınızı daim kılsın. Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ı rahmetle anıyor, turnuvaya katılan sporculara başarılar diliyorum “ dedi. Emeği geçenleri de ayrı ayrı tebrik etti.

SPORU YAYGINLAŞTIRACAĞIZ
Vali Ahmet Hamdi Nayir de konuşmasında “Bugün burada iki güzelliği bir arada yaşıyoruz. Hem ülkemize adını ve şanını duyurmuş Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı anıyoruz hem de onun adına güzel bir spor turnuvası düzenlemiş oluyoruz. Bizler sporun yaygınlaşması için çalışıyoruz. İlimizde 54 değişik alanda spor faaliyetlerini yürüten, 67 bin lisanslı sporcumuz var. Sakarya bu yönüyle diğer şehirlerden çok farklı bir şekilde öne çıkıyor. Bu tür turnuvaların bizim spor zenginliğimize daha fazla katkı sağladığına inanıyorum “ diyerek, turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi. Merhum

Okkan’ın ablası olan Sebahat Arslan, protokol üyeleri ile birlikte turnuvada dereceye giren sporculara madalyalarını takarak, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Turnuva, dereceye giren sporcuların madalyalarını almaları ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi