Sakaryaspor önceki gün evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek haftalar süren galibiyet hasretine son verdi. Yeşil siyahlıların seyircisiz oynama cezası da tamamlandı

ARTIK SEYİRCİLİ
Sakaryaspor önceki gün evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Haftalar sonra gelen bu galibiyet takımın üzerindeki kara bulutları da dağıttı. Galibiyet hasretinin bitirilmesinin yanı sıra seyircisiz oynama cezası da Sivas Belediyespor maçıyla beraber tamamlanmış oldu. Sakaryaspor, 20 Ekim’de evinde oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçıyla ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkmış olacak.

CEZALARI BİTTİ
Hemen her maç görülen kırmızı kartlar nedeniyle puanlar kaybeden Sakaryaspor’da yönetimin disiplin cezalarını devreye sokması da etkisini gösterdi. Karşılaşmada Sakaryasporlu futbolcuların kırmızı kart görmemek adına daha da titizlendikleri gözlendi. Önceki günkü karşılaşmada sadece Ahmet Furkan Özcan ve Oğuz Çalışkan sarı kart gördü. Öte yandan dünkü karşılaşma ile birlikte kupa maçında gördükleri kırmızı kart sonrası üçer maç ceza alan Umut Sözen ve Ümit Yasin’in de cezaları tamamlanmış oldu.

SAKATLARIN DURUMU
Sakaryaspor’da sakatlıkları nedeniyle bir süredir çalışmalara katılamayan Aydın Yılmaz ile Ferit Erişçi’nin 9. haftaki Etimesgut maçına yetişebileceği öğrenildi. Dün son anda kadrodan çıkarılan Berk İsmail Ünsal’ın ise önümüzdeki hafta oynamasının önünde bir engel bulunmuyor. Önceki günkü maçta sakatlanan Nuri Fatih ve Ali Fuat Okur’un durumu da önümüzdeki günlerde netleşecek.

BANDIRMA HAZIRLIĞI
Haftalar sonra galip gelerek şeytanın bacağını kıran Sakaryaspor, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına da moralli başladı. 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Balıkesir’de oynanacak olan karşılaşmayı Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Lütfullah Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını ise Emre Doğu ve Kerem Candaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bingöl bölgesinden Yusuf Aydın olacak.

Editör: Haber Merkezi