Adapazarı Belediyesinin ana sponsorluğunda gerçekleşen ve yerel yarışlarda geçen yıl büyük başarı kazanarak Türkiye genelinde en yüksek puanı alan 54 Otomobil Sporları Kulübü, bu yıl da yapılacak olan çalışmalarla ilgili Başkan Dişli’ye bilgi verdi.

Sakarya İl Spor Müdürü Fatih Çelikel’in de hazır bulunduğu ziyarette, kulüp adına konuşan Bilal Balkan, “Geçen yıl elde edilen başarının ardından 2017 yılında TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) tarafından gerçekleştirilecek olan Türkiye Off Road şampiyonasının bir etabı da Sakarya’ya verildi. Bu yıl en az 45 ekibin yarışlara katılmasını bekliyoruz. Bizlerin bu gururu yaşamasında büyük katkısı olan Adapazarı belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

DİŞLİ: OFF-ROAD SAKARYA’DA KALICI HALE GELMELİ

Bu alanda yapılan çalışmaları oldukça önemli bulan Başkan Dişli de, “Sakarya bu yarışlar için elverişli bir şehir. Gereken fizibilite yapılarak bu sporun geleceğe yönelik Sakarya’da daha kalıcı hale getirilmesi gerekiyor. Biz de bu konuda üzerimize düşen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi