PFDK AFFETMEDİ

Antalya’da oynanan mücadele sonunda Ankara Demirsporlu yöneticilerle kavga eden Başkan Cumhur Genç ve yöneticiler Mücahit Hünerli, Serkan Kocasakal, kulüp görevlisi Semih Yıldırım ve maça görevli olarak giren Volkan Kahyalar’a PFDK’dan ceza yağdı. Açıklanan kararda bu isimlere hem hak mahrumiyeti hem de para cezası verildi.

GENÇ’E 145 GÜN CEZA

PFDK, Başkan Cumhur Genç’e rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası ve rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle 100 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası olmak üzere toplam 145 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL cezası verdi. Öte yandan Sakaryaspor Kulübü’ne de saha olaylarından 24 bin TL para cezası verildi.

YÖNETİCİLERE HAK MAHRUMİYETİ

Başkan cumhur genç’in yanı sıra yöneticiler ve kulüp çalışanlarına da cezalar verildi. Yönetici Serkan Kocasakal, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Yönetici Mücahit Hünerlice, rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle 125 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin TL para cezasına çarptırıldı. Aynı müsabakada görevli olan Volkan Kahyalar, rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle 100 gün ceza alırken, Semih Yıldırım’a ise 75 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Editör: Haber Merkezi