Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Niğde Belediyespor karşısında varlık göstermekte zorlanan Sakaryaspor ilk yarıda neredeyse fark yiyordu. Ardı ardına bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Niğde deyim yerindeyse 3 puanı bize altın tepside sundu. İlk yarıda 5-6 net fırsattan yararlanamayan Niğde karşısında ilk yarıda ise tek pozisyonumuz vardı. Rüzgarı da arkasına alarak oynayan Sakaryaspor devrede ucuz yırttı.

İkinci yarıda da top Sakaryaspor’da kalsa da net fırsatlar bulan Niğde oldu. Mahir, Batuhan Tevfik ile net fırsatlar bulan Sakaryaspor bu fırsatlardan yararlanamayınca Niğde’min eliyle sunduğu 3 puanı alamadı. Oyuna sonradan giren Batuhan’ın kaçırdığı gol sonrası üzülürken ayağını burkması da işleri zora soktu. Hem engin Korukır’ın son hamlesini yiyen sakatlık hem de Batuhan’ın olası bir golüne de engel oldu. Mücadele sonunda ise taraftarlar “Bu sene de şampiyon yine taraftar” tezahüratları ile adeta sezonu özetledi.

Yeşil siyahlı taraftarlar ise Niğde kaşrılaşması için Niğde’ye akın etti. Kendilerine ayrılan bölümü dolduran yaklaşık 250 taraftar takıma 90 dakika boyunca destek oldu. Maç öncesi 15 Temmuz’un seyrini değiştiren Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’i de unutmayan taraftarlar şehidimizin mezarına akın etti. Şehidimize dua eden Tatangalar şehidimizin oğluna da Sakaryaspor forması verdi. Niğde taraftarı ile karşılıklı tezahürat yapan yeşil siyahlılar Niğde tribün liderleri tarafından çiçekle karşılandı. Maç boyunca takıma destek olduğu halde Sakarya’ya üzgün dönen taraftarlar için 16 saatlik yol çile oldu.

Editör: Haber Merkezi