HURŞİT’TEN 2 GOL

Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig 14.hafta mücadelesinde evinde Bandırmaspor’u konuk etti. Bandırmaspor’da Dembele 6’ncı dakikada ağları bulsa da gol Ofsayt nedeniyle iptal edildi. Yeşil siyahlı temsilcimiz 9’ncu dakikada geliştirdiği ilk ciddi atakta Hurşit Taşçı’nın ceza sahası dışı çaprazdan attığı akıl dolu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takım da kontrollü bir oyun oynadı. İlk yarının son dakikasında yeniden sahneye çıkan Hurşit Taşçı Roshi’nin asistinde topu ağlara gönderdi ve skor 2-0’a geldi. Sakaryaspor, bu gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

TAŞÇI HAT-TRİCK YAPTI

Mücadelenin ikinci devresine konuk ekip Bandırmaspor gol bulmak için baskılı ve presli başladı. bu baskıya iyi savunma ile cevap veren temsilcimiz, ikinci devrenin ilk dakikalarında oyunu soğutmayı başardı ve kalesinde pozisyon vermedi. Bandırma temsilcisi sol beki Caner Cavlun’un uzaktan attığı harika golle skoru 2-1’e getirdi. Bu golden sonra kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan temsilcimiz, Hurşit Taşçı ile bir kez daha golü buldu. Nalepa’nın savunmadan çıkarttığı topta topu ağlara gönderen Hurşit, kendisinin ve takımın 3. golünü kaydetti.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ

Temsilcimiz, 90’ncı dakikada Wollery’nin golüyle skoru 4-1 yaptı ve iyice rahatladı. Sakaryaspor’da uzatma dakikalarında Nalepa kırmızı kart görürken Bandırmaspor’da da Isaac Tshıkuna kırmızı kart gördü. Bandırmaspor, Atabey Çiçek’in golü ile skoru 4-2’ye getirdi. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 4-2’lik skorla sona erdi. Sakaryaspor haftalar sonra kazanmayı başardı

Editör: Haber Merkezi