1.OĞUZ ÇALIŞKAN
Keçiörengücü maçında yediği beraberlik golüyle tepki çeken kaleci Oğuz, bu maçta üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Topu ayakla değil eliyle oyuna sokmalı

 

 

 

2.FERİT ERİŞÇİ
Takımımızın sağ beki ama maşallahı var. Sağ açık da oynayabiliyor ve gol de arıyor ki bir pozisyonu vardı, atsa 2-1 öne geçecektik. Yerini çok kaybetmemeli

 

 

 

3.CANBERK ÖMER ÖZDEMİR
23 yaşındaki Canberk, takımımızda kalan tek sol bek. Bu maçta da çok çalıştı ama ileri çıktığında yerini alan yok. Bir de defansif yönünü ilerletmeli.

 

 

 

4.BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU
Bu maçta golünü attı ki hem o hem de Ümit defansımızın bel kemiği oldular. Maşallahları da var ama rakibe ilk topta basmalı, sonra değil.

 

 

 

5.ÜMİT YASİN ARSLAN
Özellikle ilk yarım saatte dalga dalga gelen Sarıyer ataklarını başarıyla önleyen ve sıfır hatayla oynadı. Bir de topu oyuna isabetli sokabilse şahane olacak.

 

 

 

6.OĞUZ KOCABAL
Ön libero oynayan Oğuz, asabiliğine ve rakibin sertliğine uymamalı. Atılırsa yerine adam olmadığını unutmamalı. Bir de daha fazla kontrollü ofansif olmalı.

 

 

 

7.HACI ÖMER DOĞRU
Bu sene ilk kez ilk 11 de sağ açık oynadı. Rakip sol açığı durdurmak için görevlendirilmişti, o da bunu başarıyla yaptı ama biz ondan goller bekliyoruz

 

 

 

8.FERHAT YAZGAN
Trabzonsporlu Ferhat ama bu patenti şuana kadar taşıyamadı. Bu maçta kötüydü. Topu ileri taşıyamadı, oyunu kuramadı, yönlendiremedi. Bu iş onun.

 

 

 

9.BERK İSMAİL ÜNSAL
Takımımızın santraforu ama sanki orta saha oyuncusu gibi çok çalıştı. 2 rakip stoperin arasında beklemeli ve kesinlikle yalnız bırakılmamalı, partner olmalı.

 

 

 

10.SAVAŞ TAĞA
İyi bir sol ayağı var. Kariyerli bir oyuncu ama bu maçtaki hali hiç iyi değildi. Oynayamıyorum diye kendini salmış ki tam tersi çok çalışıp formayı kapmalı.

 

 

 

11.ZAHİT FINDIK
Tıpkı Bodrumspor maçındaki gibi takımı zafere taşıtır diye bekledim ama olmadı. Ayrıca ayağında çok top tutmamalı, tek top oynamalı. Güç ve kondüsyonunu geliştirmeli

 

 

 

12.İLYAS ÇAKMAK
Geçen senenin bu ligdeki 28 gollü gol kralı. Demek ki bu ligin golcüsü. En azından iç sahada, mesela bu hafta Berk ile birlikte çift santrafor oynatılmalı.

 

 

 

13.FURKAN KARABAŞ
19 yaşındaki genç oyuncumuz, ilk kez bir maçta oynadı. Denecek bir şey yok ama ayağına çok hakim. Güçlü, yetenekli ve iyi bir kumaş. Üstüne düşülmeli

Editör: Haber Merkezi