İbrahim Nalbant’ın başkan seçilmesinin ardından Sakaryalılar iyi bir seçim olduğunda birleşirken Nalbant’tan öncelikli istediği tek şey, transferi açmak ve bu sene grup birinciliğinden şampiyon olmak.

YENİ BİR TAKIM KURULSUNSosyal paylaşım sitelerinden ve gazetemize yapılan çeşitli eleştirilerden ortaya çıkan tablo daha fazla vakit kaybedilmemesi ve öncelikle dış transfer çalışmalarına başlanması. Kaldı ki seçimi beklemeden, birilerinin direktifleriyle geçen seneki paralarını istemelerine ve bu seneki paralarına da sözleşmede yer almamasına rağmen yüzde 20 arttırılma istemine Sakaryasporlular büyük tepki gösterdi. Yapılan yorumlarda, “Bu gün tüm ülkemizde çok ciddi bir ekonomik kriz varken, bu kadar yüksekten uçmak, Ferhat Yazgan’ın aldığı parayı gösterip de hem Ferhat’ın 900 bin liraya oynanmasına ve hem de diğerlerinin bu paraya yakın bir paraya oynamak istemesi, Sakaryaspora vurulmak istenen en büyük darbedir. Zaten bu dörtlü kendine yakışanı yapmış, takımımızı da satıp gitmiştir.

YENİ HOCA VE SEZON AÇILIŞI
Bu saatten sonra yapılacak tek bir şey vardır. o da kalan futbolcularımıza geçen seneki paraları ödemek ve bu senenin peşinatlarını vermek. ayrıca Futbol Federasyonundaki dosyaların borçlarını temizleyip transferi açmaktır. hal böyle olunca, çok da zaman kaybedildiği bir gerçektir. Bu nedenle her kim olacaksa olsun, yeni teknik direktörümüzü bir an evvel bulup imza attırılmalı ve pazartesi günü de top başı yapılıp sezona merhaba denilmelidir. kaldı ki sözleşmesi biten ve devam etmesine rağmen bu takımı satıp giden bazı futbolcular nedeniyle takımımızda futbolcu kalmamıştır. listedeki futbolcular alınıp, daha iyi bir kadro kurularak Sakaryasporun bu yıl grup birincisi olup 1.Lige çıkması elzem olmuştur. Hele hele böylesine uygun bir grupta” dediler.

Editör: Haber Merkezi