Gündeme dair açıklamalar yapan Nalbant, kendilerine söylenen rakamların çok üstü rakamlarla uğraştıklarını söyledi

18 GÜNLÜK BİR YÖNETİMİZ
Transfer tahtasını açamadıkları için baskı altında olan Sakaryaspor başkanı İbrahim nalbant, basın mensuplarına durum değerlendirmesinde bulundu. Henüz 18 günlük bir yönetim olduklarını söyleyen Başkan Nalbant; “Kısa sürede aslında iyi yol kat ettik. Geçtiğimiz senelerden kalan miktarlar bize aktarılanların çok üstünde çıktı. Transfere yasaklı dosyalar 2 buçuk milyon dendi. Bu borcun o tarihten itibaren işleyen faizler ile birlikte 3 Milyon 200 bin olduğu ortaya çıktı. Bunun üstüne 200 bin TL menajerlik ücreti, 400 bin Ferhat kaya dosyası ve 90 bin İlyas çakmak dosyası eklendi. Bu rakam 4 milyon civarına geldi” dedi.

BORÇLAR ÇOK FAZLA
Borçlarla alakalı açıklamalarda bulunan Nalbant “Geçtiğimiz yıldan kalan vergi borcu 2 milyon 250 bin lira. Bunun 980 bin lirası acil ödeme. Ödenmezse transferi açsan bile sporcu lisanslarını çıkartamazsın. Borcu yoktur kağıdı alamazsın. Biz geldiğimiz gibi takımı elimizde tutmak için takımdaki oyunculara hem geçmiş borçları hem de gelecek senenin peşinatlarını ödedik. Takımın yüzde 80’inin takımda tuttuk. Aldığımız 1-2 oyuncunun bu seneki peşinatları ödedik. Dosyaları da kapatmaya devam ediyoruz. Her şey hemen olmuyor maalesef” ifadelerini kullandı.

SAKARYALI SPORCULAR İSTİYORUZ
Sakaryalı sporcularla anlaşmak istediklerini söyleyen Nalbant; “Takımda Sakaryalı sporcu sayısını arttırmak istiyoruz. Bu takımı benimseyecek sahiplenecek oyunculara ihtiyacımız var. Berat Ali’nin olmasını ben de çok istiyorum. Ufak pürüzler çıktı. Akşam anlaşmıştık sonrasında farklı durumlar oldu. Olursa iyi bir transfer olmazsa da yapacağımız bir şey yok. Biz Sakaryaspor’un menfaatlerini düşünmek zorundayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi