İLK YARI 2 GOL
Karşılaşmaya Arifiye Kalaycıspor hızlı başladı. Erenlerspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyan kalaycı temsilcisi ilk 20 dakika içinde Doğancan ve Ömer ile net fırsatlardan yararlanamadı. Oyuna ağırlığını koyan Erenlerspor, üst üste bulduğu iki golle bir anda öne geçti. Kerem ve Mesut ile skoru 2-0’a getiren Erenler, soyunma odasına da bu skorla önde gitti.

MÜTHİŞ GOL DÜELLOSU
Maçın ikinci yarısında Kalaycı’nın golcüsü Ömer sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1 getirdi. Bu golden sonra Erenlerspor kazandığı penaltı ile golü buldu. Sercan, kaleciyi ve topu ayrı köşelere yollayınca takımını 3-1 öne geçirdi. Bu gole Kalaycıspor’un golcüsü Ömer cevap verdi. Attığı penaltı golüyle farkı bire indirdi. Keyifli mücadeleden Erenlerspor 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Her iki takımda oynadıkları hırslı futbolla lige hazır olduklarını gösterdi.

“HEDEFİMİZ 3.LİG”
Erenlerspor Teknik Patronu Cenap Taner maç sonunda yaptığı açıklamada, “Kalaycıspor karşısında takımımı beğendim. Geniş bir kadromuz var. Bugün birçok oyuncuya forma şansı verdik. İnşallah sakatlıklar olmadan lige hazır bir şekilde girebiliriz. Hedefimiz tabi ki 3. Lig’e çıkarak ilimizi ve ilçemizi gururlandırmak.” dedi.

“İYİ FUTBOL OYNUYORUZ”
Kalaycıspor Teknik direktörü Bülent Yıldırım, “Takımım 3 gün önce Serdivan karşısında nasıl iyi futbol oynadıysa bugün de Erenlerspor karşısında iyi oynadı. Onlar gol pozisyonları değerlendi. Biz ise girdiğimiz net gol pozisyonlarından 2 tanesini gole çevirebildik. Maçı kazanacakken net goller kaçırdık. Olsun önemli olan lig maçlarına kadar hazır olmak.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi