Kıran kırana bir mücadele sonunda rakibini 3-2 ile geçen Çemsan, şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu

Yaklaşık 1 buçuk aydır devam eden Olgunlar Futbol Turnuvası görkemli bir tören ile sona erdi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını aldığı törende özel ödüller de sahiplerini buldu

----

İZREK OYNADI ÇEMSAN ATTI
Sakaryalı Süper Lig hakemimiz Atilla Karaoğlan’ın yönettiği müsabaka finale yakışır bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşma İzrek’in büyük baskısıyla başladı. İlk 20 dakika oyunun mutlak hakimi olan İzrek, Mustafa ile golü bulsa da bu gole cevap Engin Öztonga ile geldi. Yeniden dengelenen oyunda Çemsan’dan Nuri sahneye çıktı ve attığı golle takımını öne geçirdi. İlk yarı Çemsan’ın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

----

MÜTHİŞ MÜCADELE
Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarısında olduğu gibi yine yüksek tempoda oynandı. Oyunun büyük bölümünde üstün oynayan İzrek olsa da sahneye çıkan Yaşar attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Bu golün ardından baskısını arttıran İzrek Cengiz Reis’in penaltı golüyle farkı yeniden 1’e indirdi. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca sahadan 3-2 galip ayrılan Çemsan Genç olgunların şampiyonu oldu. Maç sonunda sahada büyük bir sevinç vardı.

----

KUPALAR YÜCE’DEN
Çiftçi Kardeşler takımı 3’ncülük maçına gelmeyince Eser Okulu Bahçıvanspor turnuvayı 3’ncü olarak tamamladı. Genç olgunlar kategorisinin de tamamlanmasıyla bu yılki olgunlar turnuvası da bitmiş oldu. Düzenlenen tören ile dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldı. Şampiyon Çemsan kupasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den aldı. İkinci Takım İzrek Automotive Labels ise kupasını Turnuvanın Ana sponsoru olan Gazi Metal Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gazioğlu ve Sakarya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Ergen teslim etti. Eser Okulu Bahçıvanspor ise üçüncülük kupasını MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun’dan aldı.

----

EN’LER BELLİ OLDU
Ödül töreninde turnuvanın enleri de ödüllerini aldı. Turnuvada 35 gol atan ve Gol Kralı Engin Öztonga ödülünü Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun elinden aldı. En Değerli Kaleci Veysel Beşik’e ödülünü Turnuva Disiplin Kurulu Başkanı Bülent Kasım teslim etti. En Değerli Oyuncu olan Yaşar Aydın da özel ödülünü Turnuva Onur Kurulu Üyesi Yaşar Koç’tan aldı.

----

SPONSORLARA TEŞEKKÜR
Maçın devre arasında Turnuvanın Ana sponsoru Gazi Metal Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gazioğlu ile Grup Hasar Merkezi yetkilisi Fatih Zengin ve OTOKAR A.Ş. yetkilisi Cihat Bük’e plaket takdim edildi. Maç bitiminde karşılaşma Hakemi Atilla Karaoğlan’a, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin tarafından plaket takdim edildi.   

----

TAKIMLARA PLAKET
Final maçının öncesinde, turnuvaya katılarak eğitime katkı sağlayan Genç Olgunlar Kategorisi takımlarına plaket verildi. Plaketleri Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin ile Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cahit Orhan Ölmez ile Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Akıncı teslim etti. Turnuva başladığından bu yana destekleriyle hepimizin kalbinde taht kuran Fahri Kılıç ve Orhan Muslu’ya özel plaket takdim edildi

Editör: Haber Merkezi