BAYRAKTEPE 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yılı Hendek’te renkli ve coşkulu kutlamalarla devam ediyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Bayraktepe’de toplanan yüzlerce motosiklet tutkunu ile bir araya geldi. Babaoğlu motosikletçilerle birlikte Bayraktepe’den başlayarak ilçede motosikletiyle tur attı. Türk bayraklarıyla coşkulu anların yaşandığı sürüş Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde son buldu. 
ANITIN ÖNÜNDE 
Anıtın önünde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve yüzlerce kişi hep birlikte saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını okudu. Babaoğlu, Emniyet ve Jandarma mensuplarına emekleri nedeniyle teşekkür etti. Etkinlikte bir de sürpriz evlilik teklifi yapıldı. 
MEYDANDA EVLİLİK TEKLİFİ 
Başkan Babaoğlu, Alper Özsoy isimli motosiklet tutkununu davet ederek mikrofonu kendisine verdi. Özsoy gönlünü kaptırdığı kız arkadaşı Seda Fulya Tan’a yüzlerce kişinin önünde evlilik teklifinde bulundu.  Seda Fulya Tan, Alper Özsoy’un evlilik teklifini kabul ederken Başkan Babaoğlu genç çifti kutladı.

Editör: Haber Merkezi