TURNUVAYA RENK KATTILAR
Sakarya Futbol Kulübü’nün tesislerinde düzenlemiş olduğu 1. Sakarya FK U12 Dostluk Turnuvası, şehrimizin güzide takımlarından Sakaryaspor, Sakarya FK, Nejat Ersin FK, Tekspor, Erenler 54 FK ve Maltepe İ.Y. katılımlarıyla mükemmel bir hava ve dostluk içinde centilmence maçlar ile tamamlandı. Bütün müsabakaların centilmence ve kıran kırana geçtiği turnuvada sporcu velileri de büyük katılım sağlayarak turnuvaya renk katmışlardır. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Turnuvayı organize eden Sakarya Futbol Kulübü yönetimi ve organizeden sorumlu genel kaptan Fatih Pırıldar yönetim adına yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir hava atmosfer içinde baştan sona centilmence ve kıran kırana geçen mücadeleler için katılım sağlayan tüm takımlara sporculara ve velilere teşekkür ediyoruz. Ayrıca turnuvaya katılım sağlayarak onurlandıran ASFK Başkan yardımcısı Hasan Zandolu’ya ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel’e de teşekkür ediyoruz.” dedi.

“DEVAM EDECEĞİZ”
Açıklamalarına devam eden Pırıldar; “Sakarya Futbol Kulübü’nün tesislerinde bu tür turnuvaların diğer yaş grupları ve şehrimizin tüm değerli kulüpleri ile süreklilik haline getirerek devam edeceğiz. Turnuva sonunda katılan tüm takımlara kupaları verilerek ve her takımdan bir tane en değerli  oyuncuya ödülleri takdim edilecek. Bu özel ve güzel turnuvaya katılan ve katılacak olan bütün takımlara ve genç sporcularımıza şimdiden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. /Rahmi ÇAPA