Turnuvanın dördüncü hafta maçlarında Mithatpaşa ile Ozanlar, Çukurahmediye ile Yeşilyurt, Hızırtepe ile Bayraktar ve Sakarya ile Karaman Mahallesi minikleri karşı karşıya geldi.
Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl 15.’ncisi düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası Dağdibi’ nde bulunan Aygın Spor Tesisleri’nde bulunan halı sahasında devam ediyor. 15.’nci Geleneksel Mahalleler arası Minikler Futbol turnuvasında dördüncü hafta maçlarında Cumartesi günü oynanan maçlarda Ozanlar Mahallesi Mithatpaşa Mahallesini 5-3 mağlup etti. İzleyenleri oldukça heyecanlandıran bol gollü maçta Çukurahmediye Mahallesi, Yeşilyurt mahallesini 15-1 yendi. Rakip takımların gol atamadığı Pazar günü maçlarında Hızırtepe, Bayraktar Mahallesi’ni 6-0 mağlup ederken haftanın son maçında Karaman, Sakarya Mahallesini11–0 yendi. Mahalle muhtarlarının ve mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar büyük coşkuyla izleniyor. Toplam 18 takımın katıldığı maçlar hafta sonu saat 14.00’te Aygın Spor Tesisleri halı sahasında oynanıyor.
Adapazarı Belediyesi Mahalleler arası Minikler futbol turnuvasında beşinci hafta maçlarında 29 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te Camili ile Yenigün, grup maçlarının son maçında saat 15.00’te Maltepe ile Korucuk Mahallesi karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi