PERFORMANSLARA TAM NOT

Erenler Spor Kompleksi geçtiğimiz gün yine birbirinden yetenekli minikleri ağırladı. Akyazı temsilcisi Hacıfazlıoğluspor ile Erenlerspor U11 ve U12 takımları, hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi. Hacıfazlıoğlu minik sporcuları güçlü rakibine kaybetmesine rağmen oynadıkları futbolla alkış aldı. İki takım futbolcuları da performanslarıyla tribünde kendilerini izleyen ailelerden tam not aldı.

“İNŞALLAH LİGLER OYNANIR”

Hacıfazlıoğluspor Antrenörü Özer Turgut yaptığı açıklamada, “Ligler maalesef oynanmıyor. En doğrusu da bu zaten. Virüs azalırsa ligler başlayacağını ümit ediyorum. Bizler de miniklerimizin hazırlık maçları oynaya oynaya gelişmesini istiyoruz. Oynadığımız oyundan memnunum. Sağ olsun Erenlerspor bizi çok güzel ağırlıyor. İki takıma da ilerleyen günlerde oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

“DAHA İYİ OLABİLİRİZ”

Erenlerspor Antrenörü Fatih Kanbur ise açıklamasında, “İnşallah virüsü biter ve bizler de minik sporcularımızı rahat rahat çalıştırabiliriz. Bol bol maçlar ve antrenmanlar yaparak çocuklarımızın gelişimlerini sağlarız. Biz onların geleceğinin teminatı olmak istiyoruz. Oynadıkları oyundan memnunum ama daha iyi olabiliriz. Bunu da daha çok çalışarak sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi