MÜTHİŞ MAÇ
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Sakarya Gençlik Merkezi oldu. Karaçamspor'a karşı daha fazla atak yaparak maça başlayan Sakarya Gençlik Merkezi, 5nci dakikada Yiğit Eren Tokak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından iyi oyununa devam eden Sakarya GM 9ncu dakikada Abdulvahit Torlar'ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Bu golün ardından 11nci dakikada sahneye yine Yiğit Eren Tokak çıktı ve durumu 3-0'a getirdi. 3-0'dan sonra toparlanan Karaçamspor'da Yiğit Cem Yılmazkaya, 16 ve 23ncü dakikalarda attığı gollerle farkı 1'e indirse de Sakarya GM'de 47nci dakikada Yaser Emin, farkı yine 2'ye çıkardı. Karaçamspor'da Yiğit Cem 49ncu dakikada farkı 1'e indirse de zaman yetmedi ve Sakarya GM, Karaçamspor'u 4-3 mağlup etti.

NEJAT ERSİN FARKLI KAZANDI
Müsabakaya iyi başlayan ve golü bulan taraf Nejat Ersin Futbol Kulübü oldu. 5nci dakikada Ahmet Onur Baş attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Geriye düştükten sonra moralini bozmayan Sakarya 1921 FK, 12nci dakikada Bilal Hüseyin Ekin'in attığı gol ile skoru 1-1 yaptı. Nejat Ersin FK' iyi oyununu tekrar sahaya yansıttı ve 17nci dakikada Tuna Yıldırım ile tekrar öne geçti ve skoru 2-1'e getirdi. Farkı açmaya başlayan Nejat Ersin FK. 37nci dakikada Sergen Pektaş'ın golüyle durumu 3-1'e getirirken, karşılaşmanın son golü de ilk golü gibi Ahmet Onur Baş'dan geldi ve Nejat Ersin FK, Sakarya 1921 FK'yı 4-1 mağlup etti.

KARTALSPOR 4-0 KAZANDI
Sakarya Kartalspor maça etkili başlayan ve ilk golü bulan taraf oldu. 1nci dakikada Alper Akbaş'ın attığı gol ile 1-0 öne geçen Sakarya Kartalspor, 11nci dakikada da Eymen Murat Balcı'nın golüyle durumu 2-0'a getirdi. Farkı açmaya devam eden Sakarya Kartalspor'da 14ncü dakikada Kıvanç Tokat skoru 3-0'a getirdi. Son olarak sahneye çıkan isim 35'nci dakikada Hasan Efe Şahin oldu ve takımının 4ncü golünü atarak maçın sonucunu tayin etti. Bu sonuçla birlikte Sakarya Kartalspor, Karasu Belediyesi'ni 4-0'lık skorla mağlup etti.

Editör: Haber Merkezi