Yaklaşık 2 hafta süren ve 9 takımın katıldığı şenlik birbirinden keyifli mücadelelere sahne oldu. Şenlik boyunca minik sporcuları yalnız bırakmayan aileler düzenlenen törene büyük ilgi gösterdi

DOKUZ TAKIM KATILDI
Yaklaşık 10 günden beri devam eden şenliğe 54 Futbol Kulübü, Esentepe Spor Kulübü, Ferizli Karadeniz, Hendekspor, Karasu Akademispor, Nehir Futbol Kulübü, Sakarya Çarkspor, Sakaryagücüspor ve Tekspor takımları katılım gösterdi. Minik sporcuların hünerlerini sergilediği turnuva futbol severler, aileler ve antrenörler tarafından yakından takip edildi.

MİNİKLERİN BÜYÜK HEYECANI
Şampiyonluğun olmadığı Minikler Futbol Şenliği’nde yüzlerce sporcu tatil dönemini sahalarda spor yaparak geçirdi. Keyifli anlara sahne olan şenlik son gün maçlarıyla tamamlandı. Şenliğe katılan takımlar düzenlenen tören ile madalya ve plaketlerini aldı. Büyük heyecan yaşayan minik sporcuların sevinci ise görülmeye değerdi. Minik sporcular aldıkları madalya ve plaketlerle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“İKİNCİSİNİ DÜZENLEYECEĞİZ”
Tekspor Kulüp Başkanı Fevzi Çolak törende yaptığı açıklamada şenliğin önemine değindi. Çolak “Tekspor ailesi olarak hep birlikte karar aldık. Tek tesislerinde minikler Turnuvası düzenlemek için takımları aradık. Bazı takımlar bu takım olursa ben gelmem şu takım olursa ben gelmem dedi. Biz de   gelen takımlarımızla turnuvayı başlattık ve en güzel şekilde bitirdik. Gördük ki turnuvamıza ilgi çok fazla. İnşallah seneye de yarı yıl tatilinde tekrar ikincisini düzenleyeceğiz. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AİLELERDEN BÜYÜK İLGİ
İlk günden itibaren şenliği heyecanla takip eden aileler son günde de sporcuların madalya ve plaket sevincine ortak oldu. Miniklerle birlikte sahaya inene aileler sporcularla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Miniklere ayrıca Tekspor tarafından ajandalar ve kalemler hediye edildi. Aileler de yapılan güzel organizasyon için tekspor kulübüne ve emeği geçen kişilere teşekkür etti.

GELECEĞİN FUTBOLCULARI
Tekspor’un kendi tesislerinde düzenlediği şenlik Sakarya futboluna gelecek yıllarda hizmet edecek minik yeteneklere ev sahipliği yaptı. Maçlar boyunca hünerlerini sergileyen minikler antrenörlerinden ve ailelerinden tebrikleri kaptı. Miniklerin sahadaki hırsı ve istediği ise gelecekte iyi futbolcular olacaklarının sinyallerini verdi. Tekspor teknik kadrosu ise bu şenlikte sporcuların maç sırasında heyecanlarını yenmeye başladıklarını ve maçlara konsantre olduklarını söyledi. Minik yetenekler büyüklere deyim yerindeyse taş çıkarttı.

Editör: Haber Merkezi