MAÇLARA YOĞUN İLGİ
Turnuvanın beşinci hafta maçlarında Camili Mahallesi ile Yenigün Mahallesi, Maltepe Mahallesi ile de Korucuk Mahallesi minikleri karşı karşıya geldi. Dağdibi’nde bulunan Aygın Spor Tesisleri’nde oynanan maçlar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Cumartesi günü oynanan karşılaşmalara mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

16 GOL VAR KAZANAN YOK
Günün ilk karşılaşmasında Camili Mahallesi ile Yenigün Mahallesi karşı karşıya geldi. 10 golün olduğu karşılaşmada kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 5-5’lik eşitlikle ayrıldı. İzleyenleri oldukça heyecanlandıran günün diğer maçında ise Maltepe Mahallesi ile Korucuk Mahallesi karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma da diğer karşılaşma gibi gol düellosu şeklinde geçti ve yine kazanan çıkmadı. Mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. Bu maçla birlikte grup maçları da tamamlandı.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI 5-6 OCAK’TA
Adapazarı Belediyesi Mahalleler arası Minikler futbol turnuvasında rakiplerine karşı gruplarında üstünlük sağlayan 8 takım adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finale çıkma başarısı gösteren takımlar büyük sevinç yaşarken sporcuları ilk tebrik edenler ise aileleri oldu. Çeyrek Final müsabakaları 5-6 Ocak 2019’da Aygın Spor Tesisleri’nde bulunan halı sahada oynanacak.

Editör: Haber Merkezi