Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat ekşi, yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Heyet ve futbolcular, dün Rüstemler Tesislerinde yaptıkları toplantıda, Boykot nedeninin verilmeyen paralar değil şehri yönetenlerin kendilerine sahip çıkmaması olduğunu söylediler.

YAPAYALNIZ BIRAKILDIK
Basın toplantısında ilk sözü Sakaryaspor futbol takımı kaptanlarından İlyas Çakmak aldı. Çakmak, özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlar gibi, 23 haftadır ödenmeyen Maç Başları ve bazı peşinatların ödenmemesinin değil, tamamen manevi olduğunu söyledi. Çakmak, “Bu eylem kesinlikle yönetimimizi kapsamıyor, şehrimizin büyükleri ile alakalı. Biz burada bir mücadele içindeyiz ve biz burada yalnız kaldığımızı düşünüyoruz. Önceki gün de bunun için idmana çıkmadık.

ŞEHRİ YÖNETENLERE TEPKİYMİŞ!
Maçlarımız dışında seyircimiz dışında tamamen yalnız kaldığımızı düşünüyoruz. Çünkü futbol hep saha dışında mücadele edilir ama biz hep saha dışında mücadele ediyoruz. Bu konuda da yalnız kaldığımızı düşünüyoruz. Bu eylem de bunun içindi” dedi. Ferhat Yazgan da, “Para ile hiçbir alakası yok. Biz sadece şehre bir tepki göstermek istedik. Ve hiç kimsenin tepkisi olmasın, Amed maçına aslanlar gibi çıkacağız ve o maçtan galip gelerek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu

DOLU TRİBÜN İSTİYORUZ
Dilaver Güçlü ise, “Bize değil bu takıma istiyoruz ne istiyorsak. Para desteğinde bulunmuyorlar bari maçlarımıza gelsinler. Gördünüz işte Manisaspor maçını. 2-0 mağlup iken nasıl aldığımızı. En azından buradaki maçlarımıza gelinip tribünleri doldursunlar. Biz dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz ki bu hava rakipleri de korkutuyor hakemleri de. Gerçekten çok ciddi bir baskı oluşturuluyor. Bu takımı bizler lider yaptık, 18 hafta yenilgi yüzü görmedik. Aynı başarı için bu şehri yönetenler en azından buradaki maçlarımıza gelsinler. Bu ekip şampiyon olacak söz veriyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi