Hafta sonunu Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın direktifi ile izinli olarak geçiren Sakaryaspor, 2 günlük aranın ardından bugün Rüstemler Tesisleri’nde çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek

TEMPO YÜKSELECEK
TFF 2’nci Lig’de 18 Temmuz’da devam edecek sezonun geri kalanı için hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, verilen 2 günlük iznin ardından Rüstemler mesaisine yeniden başlıyor. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından takıma izin veren Teknik Patron Şaban Yıldırım, bugün takımı yeniden topluyor. Çalışmalara kaldığı yerden devam edecek yeşil siyahlılar, bu hafta tempoyu biraz daha yükseltecek.

ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ
Geçtiğimiz haftayı yoğun bir mesai ile geçiren yeşil siyahlı futbolcular, bu haftayı tempoyu biraz daha arttırma niyetinde. Lige kadar hazır olmayı planlayan futbolcular, Haziran ayının ortalarından itibaren istenilen seviyeye gelmek istiyor. Verilen özel antrenman programlarına uyan ve teknik ekibin direktiflerini yerine getiren futbolcular, kalan 6 maçı da kazanarak şampiyonluk ihtimalini son ana kadar kovalamak istiyor.

Editör: Haber Merkezi