Gazi Metal 31.Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası 29.akşam maçları geride kaldı. Olgunlar kategorisinde oynanan maçlarda, bu kategorinin favorilerinden Sakarya Masterlar Derneği, ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı maçı Sakaryasporun eski futbolcusu Yasin Çelik’in golleri ve asistleri ile 6-2 kazanarak Yarı Final biletini kaptı.

MİLLİ EĞİTİM ÇIKMADI
Sadece tek grup olması ve Tek Devre halinde oynanması nedeniyle, olgunlar kategorisinde ilk 4 sıra Yarı Finale kalacak. Bu turda yenenler şampiyonluk yenilenler ise üçüncülük dördüncülük maçına çıkacak. Kadrosunda Yasin Çelik gibi gibi etkili bir ismi bulunduran Sakarya Masterlar Derneği, 25’şer devreden 2 devre halinde ve 7’şer kişiyle oynanan maçta, en yakın rakiplerinden biri olan Cumhur Çelik ile karşılaştı. İlk yarı rakibine teslim olan Masterlar, ilk 25 dakikayı 2-0 yenik kapatmasına rağmen 30 ile 35’nci dakikalar arasında Yasin Çelik’in attığı ve attırdığı gollerle 5-2 öne geçti. Kapanışı da yine Yasin yaptı. Bu galibiyet ile de Sakarya Masterlar derneği puanını 13 yaptı ve lider Sakarya Bahçeşehir Koleji’nin arkasında maç fazlasıyla 2.sıraya yükseldi.

Saha: Ticaret Lisesi Suni Çim

Hakem: Zeki Erdem Şen***

Sakarya Masterlar Derneği: Şaban**, Mehmet**, Vedat**, Aytekin***, Aydın**, Mustafa***, Halil**, Yasin****, Erol*, Murat*

Antrenör: Serkan Gidici

Cumhur Çelik: Abdullah****, Ergün*, Fatih*, Engin*, Kazım***, Hakan*, Sezgin**, Nadir*

Antrenör: Mehmet Emin Dertli**

Goller: Dk.12 Hakan, Dk.17 Nadir (Cumhur Çelik), Dk.30-32-34-42 Yasin, Dk.31-33 Mustafa (Sakarya Masterlar Derneği)

Editör: Haber Merkezi