TEMASLAR SÜRDÜ
Gençler için girişimlerini pandemi döneminde de sürdüren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilk müftülüğü ile ortak olarak başlattıkları Eğitim ve Maneviyat Projesine tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Akyazı’da temaslarını sürdüren Özsoy, Durmuş ve Başiş, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Akyazı Kaymakamı Yakup Güney'i ziyaret ettiler.

GENÇLERE TAM DESTEK
Proje için yapılması gereken ve yapılacakların konuşulduğu toplantıların ardından Özsoy ve Durmuş Başkan Bilal Soykan ve Kaymakam Yusuf Güney’e hediye takdiminde bulundular. Sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun olarak, gerçekleşen ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Başkan Soykan, gençler için ellerinden geleni yapacaklarının da altını çizdi.

AKYAZI KIZ AİH’E ZİYARET
Eğitim ve maneviyat Projesi heyetinin Akyazı’daki son durağı ise Akyazı Kız AİH Lisesi oldu. İl Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, İl Müftüsü Hasan Başiş ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Pınar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun, Akyazı Kız AİH Lisesi’ne ziyarette bulunarak proje için gerekli girişimleri yaptı.

Editör: Haber Merkezi