Mahalle sakinleri de sahada mücadele eden oyunculara büyük destek verdi

----

ÇAYKIŞLA FARKLI KAZANDI
Gecenin ilk müsabakasında Coşkun Güngör antrenörlüğündeki Çaykışla A takımı ile Hasanbey karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Çaykışla, Sercan Alar (2), İlker Zaimoğlu, Cengizhan Başak ve Onur Özkaya’nın golleriyle, Hasanbey takımını 5-2 yendi. Hasanbey takımının gollerini Mehmet Ekercan ile Resul Özbakan kaydetti.

DÜELLODA KAZANAN YOK
Beşinci haftanın kapanış müsabakasında Köy İçi ile Pirahmetler takımları karşı karşıya geldi.  Köy İçi takımı Yunus Emre İnan’la 3 gol bulurken, Pirahmetler takımı Furkan Yıldırım (2) ve Hüseyin İşçi ile skoru eşitledi. Kıran kırana geçen mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 eşitlikle sona erdi ve iki takım da 1’er puana razı oldu.

----

TARAFTARDAN DESTEK
Karşılaşmaları takip etmek için mahallelerin sakinleri da Hasanbey sahasına geldi. Atılan birbirinden güzel gollerle mest olan taraftarlar, sahada bulunan oyunculara da destek vermeyi ihmal etmedi. Maç sonunda futbolcuların sevincine ortak olan taraftarlar, güzel bir futbol akşamını geride bıraktı.

----

HEYECAN DEVAM EDECEK
Turnuvada 6. hafta müsabakaları bu akşam oynanacak. Turnuvada heyecan saat 21:00’de oynanacak olan Kamışlı-Çaykışla (B) maçı ile başlayacak. Saat 22:30’da başlayacak olan Çaykışla (A) -Kozluk müsabakası ile 6’ncı maçlar tamamlanmış olacak.

Editör: Haber Merkezi