Kocaalispor Kulüp Başkanı Yavuz Alemdar, “Ligde iddiası kalmayan ya da Play-Off’u büyük ölçüde garantileyen bazı takımların pas hatası süsü vererek, herkesin gözünün önünde maçları vermelerine sessiz kalamazdık” dedi.

GASP PEŞİNDELER
Mavi Beyazlılarda kulüp başkanı Yavuz Alemdar ve yöneticiler Şenol Zehir, Uğur Özen, Mustafa Sarı, Mustafa Konyalı ve Alptekin Ekşi dün bir basın toplantısı düzenledi.  Başkan Alemdar, Süper Amatör Lig’de özellikle ikinci yarın başlaması ile birlikte futbol dışında bazı oyunlarla ligin dizayn edilmeye çalıştığı iddiasında bulundu. Kocaalispor olarak Fair-Play ruhuna yakışır adil oyun ve dürüstlük ilkesine büyük önem verdiklerini belirten Alemdar, “Bütün takımlar emek ve para ve zaman harcıyor herkes kendi yapısı içerisinde bir şeyler yapmaya çalışıyor. Fakat bazı kendini bilmezler bu emeklere gasp etmek peşinde.

KİRLİ FUTBOLCULAR!
Burada hiçbir kulübümüzü töhmet altında bırakmak istemiyorum ama amatör ruhtan uzak bazı oyuncular kirli ilişkileri sayesinde emek hırsızlıklarına soyunduklarını son iki haftada gördük. Şampiyonlukları ve saha skorlarını ahlakı değerlerden üstün tutan insanların artık bu sahalarda futbolcu süsü ile bulunmamaları gerekiyor. Bugün bizim yaşadığımız sıkıntıların geçmişte bir çok takımında yaşadığı biliyorum. Ne bizim ne de başka bir kulübün sahada dürüstçe mücadele eden insanların alın terini lafımız yok ama burada hem kulüplere, kulüp başkanlarına, hakemlere, hem de ASKF’ye büyük görevler düşüyor. Emek hırsızlığına savunan bu insanlara karşı ortak bir tavır takınmamız gerekiyor.

AYNI SAATTE OYNANSIN
Ligde iddiası kalmayan ya da Play-Off’u büyük ölçüde garantileyen bazı takımların pas hatası süsü vererek herkesin gözünün önünde maçları vermelerine sessiz kalamazdık. Bir çok takım Play-Off ve ligde kalma mücadelesi veriyor. Önümüzde herkes için çok kritik 5 hafta var. Birbiriyle yakından ilişkili maçların aynı saatte oynanması gerektiğini düşünüyorum. Fakat bugün bakıyoruz Play Off yarışı veren biz ve rakiplerimizin bırakın saatini günleri bile farklı ayarlanıyor. İl Temsilcisi ve ASKF’nin bu konuda en azından kalan haftalarda daha dikkatli olması gerektiğini ve önlem alması gerektiği düşünüyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi