SON MAÇLAR BEKLENİYOR
Ertelemelerin ardından şampiyonluk, Play Off ve ligde kalma iddiasını sürdüren takımlarda da meraklı bir bekleyiş başladı. Federasyonun henüz net bir tarih vermemesinin ardından süreci bekleyen takımlar, Haziran ayında yeniden liglerin başlamasını bekliyor. Özellikle hem süper hem de 1’nci Amatör kümede takımlar son maçların oynanmasını ve Play Off’a geçilmesini bekliyor.

SÜPERDE SON BİLET
Süper amatör kümede Play Off’u garantileyen takımlar bir yana hala Play Off peşinde olan takımlar bir an önce liglerin başlamasını istiyor. Süper Amatör Küme A grubunda Play Off’a kalan 3 takım belli olurken, B grubunda ise Sapana Gençlik ve Erenlerspor’un ardından 3’nü takımın kim olacağı merak konusu. 44’er puanı bulunan Hendek Dereköyspor ve Arifiyespor son bilet için ligin son hafta maçlarını bekliyor.

1’NCİ AMATÖRDE DURUM
Skarya 1‘nci amatörde ise son 90 dakika öncesinde birçok takım ise Play off’u garantilemiş durumda. Taraklı, Hızırtepe Özen, Kocatöngel, Hanlıköy, Aşağı Kirazca, Kaynarca, Akova Barış, Harb-İspor ve Sakarya Caddesi’nin Play-Off’u garantilediği ligde 3 takım daha Play Off bileti alacak. Takımlar son maçların ardından Play Off mücadelelerinde Süper Amatöre çıkmak için mücadele edecek.

Editör: Haber Merkezi