EN KRİTİK 2 MAÇA GİDİYORUZ
Kalan 12 haftada 6 maçını rakip sahada geçirecek olan Sakaryaspor, 30.haftadaki Gaziantepspor ile oynayacağı maçı, hiç gitmeden ve oynamadan 3-0 hükmen kazanacak. Bu yüzden de 7 değil 6 kez rakip sahada oynamış olacak. Kastamonuspor ve Samsunspor gibi şampiyonluktaki en yakın rakipleriyle rakip sahada karşılaşacak olan Sakaryasporun en kritik haftası ise üst üste oynayacağımız bu haftaki Niğdespor ve sonraki haftada Amedspor maçı.

KASTAMONU VE SAMSUN’A GİDECEĞİZ
Ayrıca, Kastamonuspor ile 32.haftada, Samsunspor ile 34.haftada yani ligin son maçında karşılaşacağız. Sakaryasporun avantajlı haftaları ise, 29-30 ve 31.hafta maçları. Çünkü önce İnegöl buraya gelecek. Sonrasında Gaziantep deplasmanına çıkacaktık ama ligden çekildiği için o haftayı dinlenerek ve oynamadan 3 puan alarak geçireceğiz. Bu maçtan sonra ise yine kendi sahamızda Bodrumsporu konuk edeceğiz. Yani 2 iç saha maçını üst üste oynayacağız

EN AVANTAJLI SAMSUN
Sarıyer ise 6’sı iç, 6’sı dış olmak üzere 12 maç oynayacak. 28.haftada Kastamonuspor, 30.haftada da Samsunspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Sarıyer, 31.haftada ise Keçiörengücüspor ile Ankara’da karşılaşacak. 3.sıradaki Samsunspor ise, 12 maçın 7’sini kendi sahasında oynayacak. Sarıyer ile 30.haftada, Sakaryaspor ile de son haftada Samsun’da karşılaşacak. 29.hafta Keçigörengücü, 26.haftada ise Kastamonuspor deplasmanına çıkacak.

KASTAMONU MUCİZE YAPABİLİR
6 puan gerideki Kastamonuspor her ne kadar şampiyonluğa uzakmış gibi gözükse de, Samsunspor ile 26.haftada, Sarıyer ile de 28.haftada, Sakaryaspor ile de 32.haftada kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Keçiörengücü ile 27.haftada Ankara’da karşılaşacak ki bu maçlarla birlikte kalan maçların hepsini alabilmesi durumunda pekala şampiyon olabiliyor. Sancaktepe, Bodrumspor, İnegölspor ve Amedspor ise en azından 5.sıraya kalıp Play Off oynamak istiyor.

Editör: Haber Merkezi