UZATMALARDA YIKILDIK
Karşılaşmaya istekli başlayan ve golü bulan Sakaryaspor Ferit ve Zahit’in golleri ile ilk devreyi 2-1 önde kapattı. Son bölümde oyunu kendi yarı alanında kabul eden Sakaryaspor 90+2.dakikada yediği golle liderlikten oldu ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Karşılaşma sonrasında büyük üzüntü yaşayan yeşil siyahlı oyuncuları teselli eden taraf ise taraftarlar oldu. Takımı tribünlere çağıran yeşil siyahlı taraftarlar oyunculardan Sarıyer maçı için galibiyet sözü aldı.

HAKEME BÜYÜK TEPKİ
Ligin ikinci yarısına beraberlikle başlayan Sakaryaspor cephesinde maç sonunda sinirler tavan yapmıştı. Teknik Patron İsmail Ertekin’in hakem Emre Kargın tarafından tribüne gönderilmesi yeşil siyahlı cepheyi çileden çıkardı. Maç boyunca çaldığı ve çalmadığı düdüklerle taraftarın tepkisini toplayan Kargın’a maç sonunda büyük tepki vardı. Sakaryasporlu taraftarlar kaybedilen 2 puanın sorumlusunu hakem olarak ilan etti.

TARAFTARLARDAN TESELLİ
Karşılaşmayı takip etmek için tribünleri dolduran taraftarlar maç boyunca takıma destek oldu. Yenilen gol sonrasında bile desteğini kesmeyen taraftarlar maç sonunda oyunculara moral vermek için tribünlere çağırdı ve karşılıklı tezahürat yaptı. Morali oldukça bozuk olan oyuncular ise tezahüratların ardından üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

Editör: Haber Merkezi