Ligde son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle zirveyi kimseye bırakmayan Sakaryaspor, 15nci hafta maçında bugün evinde Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak

SERİ SÜRSÜN
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15’nci haftasında sahasında Etimesgut Belediyespor’u ağırlamaya hazırlanan Sakaryaspor, hazırlıklarını dün tamamladı. Yakaladığı 6 maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen yeşil siyahlı temsilcimiz, devre sonuna kadar zirvedeki yerini korumak istiyor. Taraftarı önünde rahat bir galibiyet almayı hedefleyen Coşkundere’nin talebeleri, bir yandan da rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Kritik karşılaşma bugün saat 15.00’te başlayacak.

KEYİFLER YERİNDE
Yakalanan galibiyet serisi ile zirvenin tadını çıkaran yeşil siyahlı oyuncularda ve teknik ekipte moraller üst seviyede. Dün tamamlanan idmanda oldukça keyifli olan yeşil siyahlı futbolcular, performansları ile de teknik heyeti memnun etti. Yakalanan seriyi sürdürmek isteyen futbolcular, bugün alacakları bir galibiyet ile taraftarına güzel bir hediye vermeyi hedefliyor.

STAT: Yeni Sakarya Atatürk

SAAT: 15.00

HAKEM: Alper Oran

YAYIN: Yok

Editör: Haber Merkezi