NAMAĞLUP KUPA
Önce Lig’de sonra da Play Off’larda gösterdiği iyi performans ile dikkatleri üzerine çeken Erenlerspor, U11 Ligi Play Off B Grubu’nda namağlup şampiyon oldu. 7 maçta 7 puan toplayan Erenlerspor, Çarkspor’un 3 puan önünde 21 puanla şampiyon oldu. Şampiyonluk ipini göğüsleyen Erenlerspor’a kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir takdim etti. Şampiyonluğa ulaşan sporcular kupa sevincini doyasıya yaşadı.

AİLELERE TEŞEKKÜR
Erenlerspor U11 takımının patronu Fatih Kanbur, talebelerinin oynadığı tüm maçlarda iyi futbol oynadığını belirterek “Sporcularım hep iyi olmak için mücadele etti. Lig boyunca güzel tribünlerimize güzel bir futbol izlettik. Ailelere de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımızı teker teker kutluyorum. Şampiyonluğumuz anamızın ak sütü kadar helal” ifadelerine yer verdi.

“GELECEĞİN TEMİNATISINIZ”
Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Ben işlerimden fırsat bulduğum zamanlar miniklerin maçlarını hep izledim. Gerçekten harika top oynuyorsunuz ve golleriniz de çok güzel. Tabi ki bu güzelliklerin altında neler var neler. Sizleri yetiştiren aileleriniz ve hocalarınızın emeği büyük. Sporda geleceğimizin teminatısınız Allah sizlerin yolunu açık eğlesin” dedi.

“BİLEĞİNİN HAKKIYLA”
Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ise sporcuları teker teker tebrik ederek “Sakarya’da altyapıları olan Takımlarımız gerçekten çok az ve parmakla sayılı. Gençleri yetiştirmek için mücadele veren kulüplerimize saygımız büyük.  Lig boyunca iyi bir mücadele gösteren ve şampiyonluğu bileğinin hakkıyla alan Erenlespor’u tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi