MAÇLAR NEFES KESTİ
Atatürk Spor Salonu2nda oynanan liseler arası B Genç Kızlar Basketbol ligi dün son buldu. Puanlama ve lig usulü oynanan karşılaşmalarda dün Tansu Çiller M.T.A.L ile Ali Dilmen Anadolu Lisesi karşılaştı. İlk yarısı 29-11 biten maçta Tansu Çiller’i 55-26 yenen Ali Dilmen ligi şampiyon olarak noktaladı. Günün diğer maçı ise Hacı Zehra Akkoç A.L ve Özel SAÜ Vakfı A.L arasındaydı. SAÜ Vakfı’nı 4 periyot sonrasında 25-23 yenen Zehra Akkoç ligi ikincilik ile tamamladı.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Ligde üçüncülüğü Vali Cahit Kıraç A.L alırken, dördüncü ise Özel SAÜ Vakfı A.L oldu. Nefes kesen karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri protokol üyeleri ve yetkililer tarafından verildi. Ligin son maçında Tansu Çiller M.T.A.L’yi 55-26 yenerek şampiyon olan Ali Dilmen Anadolu Lisesi öğrenci ve antrenörlerine kupa ve madalyaları Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Davut Cengiz tarafından takdim edildi

BÜYÜK SEVİNÇ
Özel SAÜ Vakfı A.L’yi 25-23 yenerek ligi ikincilikle noktalayan Hacı Zehra Akkoç A.L öğrencilerinde sevinç büyüktü. Sporculara ödüllerini Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal ve Büyükşehir Basketbol Sorumlusu Turan Bölükbaşı verdi. Ligi üçüncülükle tamamlayan Vali Cahit Kıraç A.L öğrencilerine ödülünü Ali Dilmen Anadolu Lisesi Müdürü Ferhan Birlik İşbitiren verdi. Hacı Zehra Akkoç A.L’ye 25-23 yenilerek ligin dördüncülükle tamamlayan Özel SAÜ Vakfı A.L’ye ödülü okul müdürü Onur Mısırlıoğlu tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi