Okul Sporları Birimi tarafından gerçekleştirilen Yıldız Kızlar 1. Küme maçları sonunda rakibi Özel Enka’yı 61-22’lik skorla yenen Ahmet Akkoç Ortaokulu şampiyonluğa uzanan takım oldu

FARKLI GALİBİYET
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi tarafından gerçekleştirilen Yıldız Kızlar 1. Küme maçları önceki gün oynanan final maçıyla sona erdi. Finalde Özel Enka Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Ahmet Akkoç Ortaokulu maça hızlı başladı ve ilk devreyi 33-14’lük skorla önde tamamladı. İkinci devrede de rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Akkoç, parkeden 61-22’lik skorla üstün ayrılarak şampiyonluk kupasına uzandı.

ÜÇÜNCÜ TFK ORTAOKULU
Günün bir diğer karşılaşmasında 3’ncülük heyecanı yaşandı. Türk Fransız kardeşlik okulu ile Özel Mefkure Ortaokulu arasında oynanan mücadelede maça iyi başlayan Türk Fransız Kardeşlik Ortaokulu oldu. İlk yarıyı 27-10 önde kapatan Kürşat Erken’in talebeleri, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu ve maçı 35-16’lık skorla üstün tamamlayarak 3’ncülük kupasını almaya hak kazandı. Özel Mefkure Ortaokulu ise 4’ncülükle teselli buldu.

KUPALAR VERİLDİ
Final ve üçüncülük maçlarıyla tamamlanan Yıldız Kızlar 1. Küme müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, Okul yöneticileri ve antrenörler, sporculara hem kupalarını verdi hem de onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen tören, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi