TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ GELDİ
12-14 Temmuz 2019 tarihlerinde İzmir de düzenlenen Cihabir Çulhaoğlu Türkiye Arena Uzun Kulvar 13 Yaş Bayan, 13-14 Yaş Erkek Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasına ilimizden katılan Sakarya Su Sporları Kulübü yüzücüleri Alper Kesim ve Fatma Sinem Atay, aldıkları madalyalarla ilimizi en iyi şekilde temsil etti Alınan derecelere göre hesaplanan fin puan sıralamasına göre 1.659 puan toplayan Alper Kesim Türkiye 2.si olarak ilimizin gurur kaynağı oldu.

DERECELER BELLİ OLDU
Sakarya Su Sporları Kulübü Yüzücüsü Alper Kesim 13 yaş erkeklerde 100 mt serbest stil de Türkiye 2., 1.500 mt serbest stilde Türkiye 2., 200 mt serbest stilde Türkiye 3. Ve 200 mt kelebek stilde Türkiye 3’üncüsü oldu.   Sakarya Su Sporları Kulübü Yüzücüsü Fatma Sinem Atay ise 13 yaş bayanlarda 100 mt sırtüstü stil de Türkiye 4., 200 mt karışık stilde Türkiye 4. Ve 50 mt sırtüstü stilde Türkiye 6’ncısı olarak dereceye girdi.

HER GÜN DAHA İYİYE
Sakarya Su Sporları Kulübü antrenörü İbrahim Kaya Atay yaptığı açıklamada; “İlimizi İzmir de en iyi şekilde temsil eden yüzücü çocuklarımı tebrik ediyorum. Yüzme deki artan başarı grafiğimiz her geçen gün daha iyiye gitmekte. Bu şampiyonalarda madalya almak ve derece yapmak kolay değil. Çok çalıştılar, emek verdiler ve emeklerinin karşılığını aldılar. Yüzme de Sakarya’nın ismini daha fazla duyurabilmek için kulüp olarak elimizden gelen yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi