TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 21’nci hafta mücadelesinde Tuzlaspor’u evinde konuk edecek Sakarayspor hazırlıklarını tamamladı. Maç için kampa giren yeşil siyahlılar kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK
Geçtiğimiz hafta Uşak deplasmanında 2 puan bırakan Sakarayspor, şampiyonluk yarışından kopmamak için son kozlarını oynuyor. Yeşil siyahlılar grubun favori ekiplerinden Tuzlaspor’u Yeni Atatürk Stadı’nda taraftarı önünde ağırlayacak. Kritik Tuzla ve Ankara Demir maçalarını arka arkaya oynayacak yeşil siyahlılar, bu iki karşılaşmada puan kaybı yaşamak istemiyor. Futbolcuların ve teknik heyetin tek düşüncesi ise yeniden şampiyonluk yaşında iddialı konuma gelmek.

YILDIRIM UYARDI
Tuzlaspor karşılaşmasının son çalışmasını dün Atatürk Stadı’nda yapan Sakaryaspor’da teknik direktör Şaban Yıldırım’dan sporculara kritik uyarılar geldi. Yıldırım, Tuzlaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekerken, taraftarın önünde alınacak bir galibiyetin yeniden çıkışa geçmek anlamı taşıdığını sporculara iletti. Yeşil siyahlı oyuncular da bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için kolları sıvadı.

Editör: Haber Merkezi