Sakaryaspor’un yıldız golcüsü Berk İsmail Ünsal, oldukça kötü başladığı sezonun sonlarında form tutmaya başladı. Son maçlara damga vuran Berk İsmail, Play Off’lar öncesi rakiplere gözdağı verdi

ESKİ FORMUNU YAKALADI
Sezona kötü bir başlangıç yapmasının ardından formayı Ali Özgün’e kaptıran Sakaryaspor’un yıldız golcüsü Berk İsmail, son haftalarda eski formuna geri döndü. Son iki sezonda yeşil siyahlı formayla 30 golün altına imza atan genç golcü, bu sezonun başında performansından oldukça uzak kalmıştı. Sezonun ikinci yarısında daha fazla süre almaya başlayan Berk İsmail, son 5 karşılaşmada attığı goller ve yaptığı asistlerle skora büyük katkı sağladı.

6 MAÇTA 8 GOLE KATKI
Sakatlığını atlatması ve forma girmesiyle birlikte yeniden taraftarın sevgilisi olan golcü oyuncu, son 6 haftada 3 gol 5 asistlik performansı ile spor kamuoyundan da tam not aldı. Hücum hattındaki partneri Ali Özgün’e 4 asist yapan ve oyun içerisinde de bencillikten uzak olarak paylaşımcı bir performans sergileyen Berk İsmail, Yeşil siyahlı temsilcimizin Play Off’larda en büyük kozlarından biri olacak.

Editör: Haber Merkezi