Yeşil siyahlı temsilcimiz Sakaryaspor, evinde ağırladığı Karacebey Belediyespor’u çok da iyi oynamadığı mücadelede Burak Öksüz’ün tek golü ile 1-0 mağlup etmeyi başardı

DEVRE TATSIZ GEÇTİ

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig 27’nci hafta mücadelesinde evinde Karacabey Belediyespor’u ağırladı. Yeşil siyahlı temsilcimiz maçın başında rakibine göre daha atak bir oyun sergilerken hücum hattıyla bir iki pozisyona da girmeyi başardı. İlk dakikalardaki etkinliğini yitiren yeşil siyahlılar devrenin kalan dakikalarında pozisyon üretemedi. İlk devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

TEK SAYI BURAK’TAN

Karşılaşmanın ikinci yarısına değişiklikle başlayan Yeşil Siyahlı temsilcimizde Teknik direktör Serdar Bozkurt Berk İsmail’i oyuna alarak çift forvete döndü. Yeşil siyahlı ekibimiz 58’nci dakikada Çağrı ile gole yaklaştı. Tecrübeli futbolcu net fırsatı değerlendiremedi. Yeşil siyahlı temsilcimiz 69’ncu dakikada Abdülaziz’in köşe vuruşunda kullandığı topta Burak Öksüz’ün kafa vuruşu ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Konuk ekibin son dakikalarda yaptığı baskı da sonuç vermeyince Sakaryaspor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve puanını 49’a yükseltti.

Stat: Sakarya Atatürk Stadı

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun** Abdurrahman Atabay** Emir Kılıçarslan**

Sakaryaspor: Oğuz** Canberk** Burak*** Ümit Yasin** Alpay** Azad** Çağrı** Nuri Fatih**(D.86 Caner*) Mehmet*(DK.46 Berk İsmail*)Abdülaziz***(Dk.69 Devrim*) Ali**(Dk.86 Hasan Bilal*)

Teknik Direktör: Serdar Bozkurt

Karacabey Belediyespor: Veysel** Hasan*(Ömer Faruk*) Sergen** İlyas** Alper**
(Dk.87 Abdullah*) Gökhan**(Dk.75 Taşkın*) Onur** Rasimcan** Berk Ali**(Dk.87 Eren*) Sadık Arda** Ömer Çetinbaş**(Dk.77 Arda*)

Teknik direktör: Erdoğan Yılmaz

Goller: Dk.69 Burak Öksüz (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi