İLK YARI EŞİTLİK BOZULMADI
Dostluk müsabakasında Erenlerspor ile Kocaelispor’un U14 takımları karşı karşıya geldi. Hakemliğini Zafer Yıldırım’ın yaptığı müsabakanın ilk devresinde Erenlerspor daha atak oynayan takım oldu. Ensar’ın yerde kaldığı pozisyonda net penaltı verilmeyince ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İlk devrede iki takımın oyunu da büyük alkış aldı.

ERENLER 10 DAKİKADA DAĞILDI
Erenlerspor ikinci yarıda Kocaelispor karşısında yediği gollere kadar net 2 gol fırsatından yararlanamadı. Oyuncu değişiklikleri de başlayınca Kocaelispor üst üste goller buldu. Komşu temsilcisi Furkan Budak, Mehmet Altaş, Adem ve Bahadır ile 10 dakika içinde 4 gol buldu ve sahadan 4-0’lık skorla galip ayrıldı. İki takım oyuncuları ve teknik heyetleri maç sonunda birbirlerini tebrik ederek dostane görüntüler verdi.

“İYİ OYNADIK AMA OLMADI”
Erenlerspor Antrenörü Gürcan Alkan maç sonu yaptığı açıklamada, “Kocaelispor Profesyonel Takımının alt yapısı 1,5 milyonluk şehrin altyapısı sonuçta. Biz 100 bin nüfuslu bir ilçenin takımıyız. Müsabakada iki takım da aynı ayardaydı ancak biz çok fazla pozisyonu kolayca harcadık. İkinci devrede Kocaelispor takımı da biz de değişiklikler yaptık. Oyuncularımızı görmek istedik. Bu değişikliklerimizin ardından da biraz dengemiz bozuldu ve golleri kalemizde gördük. Önemli olan dostluk maçıydı. Sporcularımıza başa baş mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK”
Kocaelispor Antrenörü Murat Tiryaki ise açıklamasında “Öncelikle Erenlerspor hazırlık maçı için tercih etmemizin sebebi Altyapı hocalarıyla oldukça iyiler. Bizim profesyonel takım altyapısı olarak lükse kaçma durumumuz yok. Disiplinli sporcular yetiştirmek zorundayız. Erenlerspor kaşrımızd aiyi bir duruş sergiledi ve iyi oynadı. Biz de güzel futbolumuzu güzel gollerle süsledik. Asıl önemli olan dostluktu. Umarım bu dostluk da devam eder.” dedi.

Hakem: Zafer Yıldırım

Erenlerspor: U14 Eren, Talha, M. Akif, Bilal, Yuşa, Selim, Mehmet, Tarık, Ensar, Mert, Muhammet

Yedekler: Kerim, Berat, Bedirhan, Yiğit, Ufuk, Burak, Ali.

Antrenör: Gürcan Alkan

Kocaelispor U-14 Takımı Muhammet Efe Gülsüm, Enes, Muhammet Efe Küçük, Ömer Erdem, Cem, Yağız, Aras ,Bilal, Yusuf Okan, Kerem, Emirhan

Yedekler. Berat Enes, Timur Kayra, Yağız Kaan, Yavuz Selim, Furkan, Muhammet Salim, Fatihan, Ahmet Efe, Semih, Adem, Mustafa.

Antrenör: Murat Tiryaki

Goller. Dk.60 Furkan, Dk. 63 Mehmet, Dk. 68 Mehmet, Dk.70 Adem (Kocaelispor)

Editör: Haber Merkezi