ŞUAN İYİ BİR HAVA VAR
Yeni sezona gecikmeyle başlayan ve maddi problemleri çözmeye çalışan Sakaryaspor’da teknik patron Abdullah Ercan dün gerçekleştirilen sabah seansı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ercan açıklamasında “Sakarya’da şu an iyi bir hava var. Yönetimimiz transferi açmak için oldukça yoğun bir mesai harcıyor. Biz de çalışmalara başladık. İlk 10 gün burada çalışacağız. Önümüzdeki pazar veya pazartesi günü bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Belki iki günde iki maç yaparız. Gelen teklifler var ama bizim takvimimize uydurmak önemli” dedi.

BOLU VE KIZILCAHAMAM
Kamp dönemi hakkında da bilgiler veren Ercan; “Burada geçirdiğimiz sürecin ardından Bolu’ya gideceğiz. Bolu’da en az 3 en fazla 4 maç oynamayı planlıyoruz. 10 günlük bir çalışmanın ardından ufak bir kamp daha yapmak istiyoruz. Bu kamp büyük ihtimalle Kızılcahamam’da olacak. İnşallah kolaydan zora gidecek şekilde hazırlık maçları oynayıp hem genç oyuncuların hem de geçtiğimiz sezondan kalan oyuncuların performanslarını göreceğiz. Ondan sonra da kimle yolumuza devam edeceğimizi belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZİ DENİYORUZ
Takımdaki eksiklikler hakkında da konuşan Ercan; “Kadroda altyapıdan ve tespitlerimiz ile gelen çeşitli gençler var. Yapacağımız maçlarla onları da izlemek ve analiz etmek istiyorum. Kadroda bazı eksikliklerimiz var. Yönetimimiz ile birlikte transferleri Bolu kampına yetiştirmek istiyoruz. Koordineli bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah gerekli yerlere gerekli takviyeleri transferi açarak yaparız” dedi.

Editör: Haber Merkezi