Kocaalispor’da geçtiğimiz gün yapılan genel kurulun ardından yeni yönetim belirlendi. Kocaali Belediyesi Düğün Salonu’nda geniş bir katılım ile yapılan genel kurulda Yavuz Alemdar tek liste ile aday oldu. Yapılan oylamanın ardından Yavuz Alemdar, aralarından profesyonel kulüplerde yöneticilik yapmış kişilerinde bulunduğu 24 kişilik yönetimi ile birlikte Kocaalispor başkanlığına seçildi.

Divan başkanlığını Mustafa Gül’ün yaptığı kongrede konuşan Yavuz Alemdar ,Kocaalispor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme başarısı göstermiş bir kulüp olduğunu hatırlatarak ‘’ 1965 Yılında kurulan Sakarya’nın en eski kulüplerinden olan Kocaaalisporumuzun  profesyonel lige taşımak hedefi ile yola çıktı. 3 Yıllık bir planlama ile göreve talip olduk. Bu sezon önce play-off hedefini yakalamak daha sonrada Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. BAL’da yapacağımız ekonomik ve kadro planlaması ile takımımızı profesyonel lige taşımak istiyoruz.’’ dedi

Yavuz Alemdar Başkanlığı’ndaki yönetimde Abidin Kuş, Ahmet Tiryaki, Alptekin Ekşi, Cemal Angın, Devrim Topaloğlu, Hamza Dizdar, Mehmet Kuru, Mehmet Usta, Mustafa Konyalı, Mustafa Sarı, Ömer Turgut, Özcan Sargın, Resul Nebioğlu, Sefer Konyalı, Selçuk Yiğit, Seyfullah Kef, Suat Akın, Şenol Zehir, Şerif Ulusinan, Uğur Özen, Yasin Şahin, Zeki Kanbur ve Zülküf Gedik yer aldı.

Editör: Haber Merkezi