Gençlik ve spor İl Müdürlüğü ve Kocaali Belediyesiyle ortaklaşa Kocaali İlçe Futbol Stadının yanına Tenis Kortu ve Bocce Sahası, Kestanepınar Mahallesine  ise Futbol sahası yapılması hedefleniyor.
GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “ İlçemizde, farklı branşlarda başarılı sporcular görmek bizleri onurlandırıyor.  Bunun için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapmaya devam ediyoruz.  İlçemizin farklı mahallerinde spor alanları kurduk.  Çalışmalarımız kapsamında; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte Kestanepınar Mahallemize yeni futbol sahası yapım işimiz başladı. Aynı zamanda daha önce İlçe Merkezinde “Kocaali Belediye Gençlik Merkezi” olarak faaliyet gösteren tesisimizi, Gençlik ve Spor Bakanlığına devrettik.  Mevcut çalışmalarla ve yapılacak olan yatırımlarla birlikte ilçemizin Gençlik ve Spor hizmetleriyle daha da gelişeceğine olan inancımız tamdır.  Bu vesile ile İlçemizde yapılmakta olan projelere yakın ilgi gösteren, her fırsatta elinden gelen tüm imkanları seferber eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, İlçe Müdürümüz Ramazan Doğanay ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ
Yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy “Kocaali’miz, geçmiş yıllarda olduğu gibi spor ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyor.  Kocaali’mizde de her zaman olduğundan projeler üretmeye devam ediyoruz.  Gençlik Merkezimiz, tüm imkân ve olanaklarıyla Kocaali’mizin hizmetinde. Yapımına yeni başladığımız Kestanepınar Futbol ve Voleybol sahamızı kısa bir zamanda tamamlayacağız. Kocaali Şehir Stadının hemen yanında yapılacak olan Tenis Kortu ve Bocce sahası için proje çalışmalarına başladık. Kocaali’mizin elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz.  Bu vesile ile misafirperverliği ve destekleri için Belediye Başkanı Ahmet Acar’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi