GENÇLERDEN KURULU KADRO
Erenler Stadı’nda çalışmalarını sürdüren Sakarya Kadın Futbol Takımı, Antrenör İsmail Yazgan nezaretinde yeni sezona hazırlanıyor. Bu yıl ilk defa ligde yer alacak Sakarya Kadın Futbol Takımımız, yola gençlerden kurulu bir kadroyla devam edecek. Gençlerle birlikte ligde kalıcı olmayı hedefleyen Yeşil-Siyahlılar, Sakaryalı Kadınların gücünü gösterecek.

“İYİ GİRİŞ YAPMALIYIZ”
Kadın Futbol Takımı Başkanı Muhittin Yazgan yaptığı açıklamada, “Bu yıl lig maçlarımız sıkıntılı geçebilir. Çünkü çok genç bir takımımız var. Bir de 2. Lig’de oynayacak olmamız da bu durumda etkili. Bizi zor maçlar bekliyor. Lige iyi bir giriş yaparsak sonunu getiririz. Bizim için önemli olan ligde kalıcı olmak.” dedi.

Sakarya Kadın Futbol Takımı Antrenörü İsmail Yazgan ise açıklamasında, “Bu yıl ilk defa 2. Lig’de yer almamız bizleri mutlu ediyor ancak takımımızın oldukça gençlerden kurulu olması da biraz bizi endişelendiriyor. Liglere kadar gençlerimize bol bol hazırlık maçları oynatarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ayrıca maçlarımız başladığında aileleri de maçlarımızda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi