Lütfü Yaman Spor Salonunda 22-25 Ağustos 2019 Tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya Sakarya Antspor Organizasyon Spor Kulübü ev sahipliği yaptı. Turnuvaya Antspor’un anı sıra Bursa Oksijen Spor Kulübü, Bursa Gülbahçe, Kütahya Ülkü Spor, İzmir Karşıyaka Albatros Spor Kulübü ve Kocaeli Gençlik Merkezi Spor Kulübü takımları katıldı.  
ANTSPOR EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Yerel Ligler ve Okul Sporları öncesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımların Lütfü Yaman Spor Salonundaki mücadelesi nefesleri kesti. Sakarya Antspor Organizasyon Spor Kulübü Antrenörleri Cevat Yaralı ve Seray Soydaş Yaralı, misafir takımları en iyi şekilde ağırladı. Antrenörler de Sakarya Antspor Organizasyon Spor Kulübü’ne ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.
HAZIRLIK İMKANI
Sezon boyunca takım azlığı nedeniyle maç yapmakta zorlanan ve sezonları kısıtlı maç imkanlarıyla geçiren kız takımları bu turnuva ile hazırlık yapma imkanı buldu. Antrenörler ve sporcular açısından oldukça verimli geçen turnuvaya ev sahipliği yapan Antspor ekibi, kadın basketbolunun gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi