ONUR İŞİ BİTİRDİ
1.Amatör Karasu Grubunda ikinci yarının ilk maçında Darıçayırıspor ile Kızılcıkspor karşı karşıya geldi. Müsabakaya etkili başlayan yeşil beyazlı ekip dakika 8’de Onur’un attığı şık gol ile skoru 1-0’a getirdi. zayıf rakibi karşısında oyun üstünlüğünü ele alan Kızılcıkspor dakika 29 ’da Ali Çağdaş’ın attığı penaltı golü ile farkı ikiye çıkarttı. Topsuz alanda sakatlanan Darıçayırspor oyuncusu Murat Kadri Öztürk, sakatlanarak 112 acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Oyundan kopan Darıçayırıspor’un açıklarını iyi değerlendiren Kızılcık dakika 40’da golcü oyuncusu Onur ile skoru 3-0’a getirdi. İlk yarı bu sonuç ile tamamlandı.

TEK SAYI YETMEDİ
İkinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Kızılcıkspor, dakika 81’de Onur’un golüne engel olamayınca skor 3-1’e geldi. Dakika 85’de Onur kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Müsabaka bu sonuç ile sona erdi. Kızılcıkspor bu galibiyet ile puanını 19 yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Darıçayırıspor ise ligde henüz puan ile tanışamadı.

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Ömer Acar, Abdulsamet Yeşilbaş, Eyüp Ensar Kurt

DARIÇAYIRI BELDESPOR: Ali Yazıcı, Cihan, Servet* (Onur, Dk.85 K.K), Murat Kadri (Volkan ? Dk.75 ), Haldun, Oruçay, Ömer, Süleyman, Ali Öztürk, İbrahim, Muhammet Salih (Atilla? Dk.75 )

TEKNİK DİREKTÖR: Fikri Şenel

KIZILCIKSPOR: Batuhan*, Yasin, Oğuzhan* (Necmettin* Dk.55 ), Tunahan*, Recep* (Sabit* Dk.65 ), Hakan**, Ömer Faruk, Ali, Sefa Can* (Ali Osman*, Dk.65 ), Onur Kurt***, Mert Can

TEKNİK DİREKTÖR: Berat Alemdar

GOLLER: Dk.8 ve 40 Onur Kurt, Dk.29 Ali (Pen.) (Kızılcıkspor), Dk.81 Onur Mustafa Yılmaz (Darıçayırı Beldespor)

KARTLAR: Dk.85 Onur Mustafa Yılmaz( K.K) (Darıçayırı Beldespor)

Editör: Haber Merkezi