İLK YARI
Kışlaçay Sahası’nda oynanan maçta ev sahibi takım golü maçın başında Sinan ile buldu. Konuk takım bu golden sonra ataklarını boşa harcadı. Daha sonra ikinci gol Yunus Emre’den gelirken, Yunus Emre taraftarına koşarak Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiklerimize destek için asker selamı verdi. Ardından Sinan ile gelen üçüncü gol Söğütlüspor’u adeta yıktı. İlk yarı 3-0 sona erdi.
İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısında Söğütlüspor Ömer Faruk ile golü bularak farkı ikiye düşürürken, Kışlaçayspor Sinan’ın ceza sahası dışından attığı mükemmel golle farkı tekrar üçe çıkardı. Ataklarını sıklaştıran Kışlaçayspor penaltı kazandı ve Yunus Emre’nin penaltı atışıyla skor 5-1 oldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Sinan aşırtma golü ile Kışlaçay 6-1 öne geçti. Söğütlüspor, İlker Acar ile de bir teselli golü bulunca karşılaşma 6-2 sona erdi. Kışlaçay bu galibiyetle geçen haftaki Harmanlık deplasman beraberliğinin ardından ikinci galibiyetini alırken, Kışlaçayspor 8 puanla 2. sıraya yükseldi. Kışlaçay Arena Stadında Oynanan Kışlaçayspor – Söğütlüspor Müsabakasına büyük ilgi vardı. Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve kulüp başkanları maçı 90 dakika boyunca takip etti. 

Stat: Kışlaçay Arena Stadı
Hakemler: Uğur D.*** Hakan. A*** Yasin ***
Kışlaçayspor: Yavuzhan **** Kemal ***, Mehmet***, Burak***, Cihangir***, Eyüp***, Hasan***, Nurdoğan***, Sinan****, Yunus Emre.K****, Ömer***
Antrenör: Ayhan Aldemir
Söğütlüspor: Semih Zafer***, İlker****, Arif*, Samet* Furkan* Ömer **** Fatih * Faruk ** Onur ** Kerem**Burak
Antrenör: Fevzi Çapkınlar
Goller: Dk. 15-40-68-85 Sinan, Dk. 30-73 Yunus Emre (Kışlaçayspor)
Dk. 60 Ömer Faruk, Dk.88 İlker (Söğütlüspor)

Editör: Haber Merkezi