ŞAMPİYON COUNSİS
Kışlaçay Arena Stadı’nda 3 gün süren ve çim alan üzerinde minyatür kaleler eşliğinde oynanan turnuvaya 7’den 70’e birçok kişi katılım sağlarken 9 takımın katıldığı turnuvada 43 oyuncu top koşturdu. Başabaş geçen mücadeleler izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Mini Futbol turnuvasında Counsis Törf takımı final maçında Livercool takımını yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvada ikinciliği Livercool, üçüncülüğü ise Törf takımı elde etti.

SANTRA KARAKULLUKÇU’DAN
Arifiye Belediyesi başkanı İsmail Karakullukçu ve Başkan Yardımcısı Tamer Köse’nin Bayram ziyaretlerinden dolayı ve Kışlaçay Köyü Gençlerinin düzenlemiş olduğu mini futbol turnuvasının başlama santrasını da yine başkan Karakullukçu yaptı. Kışlaçay Mahallesi Muhtarı Cemal Aldemir “Bayram Ziyaretlerinden dolayı Başkanlarımıza Katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarım.” ifadelerini kullandı.

SEVİNÇ TEŞEKKÜR ETTİ
Kışlaçay Köyü Gençliği Başkanı Bahadır Sevinç yaptığı açıklamada Kışlaçay Köyü gençliği olarak dostluğun ve arkadaşlığın pekiştiği turnuvanın gelecek yıllarda daha da güzelleşeceğini söyledi. Sevinç, “Daha güzel daha güçlü bir Kışlaçay Köyü gençliği ile gene her zaman olduğumuz yerde olacağız. İnşallah yanımızda olan tüm Kışlaçay halkımıza ve Kışlaçay medya tanıtım sitesi yayın yönetmeni Zafer Omay’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Gerçekleşen turnuva sonunda şampiyon ve dereceye giren takımların yanı sıra bireysel ödüller de sahiplerini buldu. Fair-play ödülü Nurdoğan Köse’nin oldu. Turnuvanın gol krallığı ödülünü ise İbrahim Can Köse Elde Etti. Ödül alan isimler büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek turnuva tertibi için yetkililere de teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi